• Gebelik
  • Kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız. ? 🥰

BurcuDilmem normal gayet zaten emzirirken veriliyor diyorlar benim çoğu arkadasım verdi ilk gebeliklerde çok kalmıyormuş kilo

B@BurcuDilmem#12332129 34 hafta🤲🏻 10 kilo🤩

Arnisa benim en az taktığım konu doğumdan sonra kilo olayı çünkü bünye olarak kolay kilo veriyorum ve genelde de çocukla ugrasmaktan emzirmekten falan kilo veriliyor diye çok duydum yakınlarımdan, yememem gerektiğinde yemeyen bir iradem var onlara güveniyorum galiba 😅😅

Mervesencan iştahım cok acik aslında canimin istedigi herseyi yiyorum diyebilirim. Hatta bu ara hamur işine çok yöneldim🙈 Günde 3- 4 litre su tüketiyorum belki ondandır dicem ama bilemiyorum🤗

Aysem41 ya bende çok yiyorum iştahım çok açık benimde çokta su içiyorum ama alıyorum da baya kilo 🙈 sürekli tatlı ve hamur işi istiyor canım birde mide yanmam çok oluyor onu bastırmak içinde çok yiyorum hiç kusma mide bulantımda olmadı acaba ondan mı çok aldım 😳

Mervesencan bende başindan beri 1 kere anca istifra etmisimdir. Belkide bünye meselesi canım hem dogumdan sonra kilolar hizla veriliyormus oyle diyorlar. Ayrıca fotografinida gördum maşallah cokda guzelsiniz yakişmiş 🤗 mide yanması bende de var yatmadan önce ilık süt bana iyi geliyor yada sade soda iciyorum oda midemi rahatlatiyor🤗

Aysem41 aslında boyum uzun oldugu için aldıgım kilolar çok belli olmuyor ama yinede bazen takıyorum bu durumu 🙈 teşekkür ederm dün çekilmiştim o fotoğrafı dünden sonra her gün yürüme kararı aldım baktım kilolar aldı başını gidiyor 😂 havuçta yiyebilirsin mide yanmasına oda iyi geliyor bana ilaç verdi doktor ama o da geçirmiyor havuç süt bende sürekli bunları yiyip içiyorum

Mervesencan rabbim sağlıcakla kucağınıza alamayı nasip etsin bebeğinizi gerisi hallolur zaten🤗 aynen bende havuç suyu olarak içiyorum👍🤗

Arnisa

Arnisa Bence Almanız gayet normal 😊 Almayanları anlamıyorum daha doğrusu inanmıyorum hiç samimi gelmiyor açıkçası😁 Çünkü çoğu insan kendiyle barışık değil çoğu kilosundan utanıyor bence. Kendi öz kuzenime bile kilo almışsın canım dedim atmadığı trip demediği laf kalmadı hemen bana laf attı sende alacaksın alıyorsun böyle mi kalacaksın sanki falan 😁 İşte kendi içimiz de gördüğüm için dışarıdakilere de insan inanmıyor hiç :) Hamile kadın alır yani ben hiç kendi etrafım da kilo almayan birini görmedim, sanırım almayan tayfa bu uygulama da sadece 😁

26+4 teyim 4.5 kilo falan aldım aldığım son iki kiloyu da üç hafta içinde birdenbire aldım sanırım artık hızlı kilo alma dönemine girdik :)