- Hafta, almadım
Kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız. ? 🥰
misraerol Normal miyim değil miyim çok mu aldım az mı aldım anlamadım bebeğimin kilosu haftasına göre de 2 hafta önde gidiyor . Çok kafam karıştı 😀
sherlock_anne Ama bu imkansız değil mi bebeğimiz kaç kilo ?
Canssu61 42 kilo nedir 😀😀
BurcuDilmem 38+3 16 kilo aldım 😂😂
BurcuDilmem 31. Haftada 2 kilo 170 gramdı , 18 aylık bir kızım var, 25. Haftaya kadar 6 kilo vermiştim , tekrar 8 haftada 3 kilo aldım :)
BurcuDilmem 18+5 teyim 2 kilo aldım doktor normal güzel dedi ☺️
BurcuDilmem 14 haftalık hamileyim 2 kilo aldım
BurcuDilmem 2 gün önce detaylıya girdim herşey normal bebek gayet sağlıklı kilosu iyi ama ben almıyorum, genetik olabilir annemde 2 çocuk doğurdu en fazla 5 kilo almış son haftalarında hiç belli olmuyor hamile olduğu, bende hafif balık etliyim zaten aşırı zayıf bir yapım yok. Bakalım önünüzdeki haftalar neler göstericek
BurcuDilmem 4. Ayıma girdim sadece 1 kilo almışım Kilo almayıda çok istiyorum halbu ki 😊
Hiçkimse kilo almamış kendimi kötü hissediyorum 😞 16 +3 de 5 kilo almıştım. Şuan 18 haftayı geçtim kaç kiloyum bilmiyorum 🤷♀️ Tartılmak istemiyorum 😄 umarım obez olmam doğuma kadar. Yemek çok yemiyorum ama çikolata puding yiyorum canım hep tatlı istiyor. Birde mentollü şeker ooff bayılıyorum. 1 paket yiyorum ortası delik olanın adı neydi ya . Artık markete gidince almıyorum çünkü hepsini yiyorum negüzel ferahlatıyo ama ooff
26+3 bende 6 kilo aldım ilaçlardan dehşet ayaklarım şişti sanki 5 kilosu onlar ahahah🙀 inşallah almadan daha giderim ama boğazım durmuyor inşallah benimde almam durur ve veririm😔
19+4 ikizlere hamileyim 7 kilo aldım 🌸🌼
- Düzenlendi
27+4 haftalığım 4 kilo aldım ☺️
Arnisa yaa bende var kesin bir sorun diye düşündüm valla kimse kilo almamış benim kilo aldı başını gidiypr anlamadım hiç birşey 😀
Nursel67 4 kilo mu ben kesin obez olacağım 😀
Damla2 Allah bağışlasın maşşalah 🥰🥰
BurcuDilmem 31.haftaya kadar 5 kilo aldım şuan 37 yım 11kilo aldım toplam😁
karabc bende hiç şiş olmadığı halde bu kilodayım ama 😀😀 senin ki Gine normal 😀😀
mry_mst Kilo almayı isteme istemem güzel birşey değil bu kilo 😀😀😀 insanın psikolojisini bozuyor 😀