BurcuDilmem bizde 18+1 olduk. Henüz kilo almadik🙈
Kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız. ? 🥰
BurcuDilmem 13+5 im 6 kilo almışım 🤦🏻♀️
Cerla cok memnun oldum kuzum🌺evet saglıklı olsunlarda
Rozerr06 bende ilk aylarda kilo alanlara sasiriyorum, daha bebegin, rahmin kendisi kac gramki kilo aliniyor. tabiki belli bir yerden sonra illaki alicaz hepimiz. ama dedigim gibi ilk aylarda kilo almak cok tuhaf, ben kilo almadim simdiye kadar 18+1 olduk. yedigime ictigime normalinden daha cok dikkat ediyorum bebek icin. bundan kaynakli olabilir.
18+2 46 kilo ile hamile kaldım şimdi 45 kiloyum
17 haftalığız kilo almadım 😊🙏🏼
26 +4 toplamda 10 kilo aldım 1 aydır aynı değişmedi doğuma kadar keşke daha almasam zaten kilolu hamile kaldım ama gece yiyorum tost falan birde çok serum yedim
vanKazel Şaşıracak birşey yok kilo alımı gayet doğal olması gereken birşey bence, bende aksine ilk başlar da alıyorum hamile olduğumu 2 ayı geçmişti öğrendim we o aylar da çok aşırı halsizlik olduğu için yedim yattım kilo aldığımı fark edince test yaptık şok oldum beklemiyordum, ama sonra 4 kilo werdim lakin aldığım kilolardan duruyor hala 1 daha almışım 😁 Ama ben dikkat etmiyorum çünkü, sonuçta eninde sonunda yemek yemem gerekiyor hamilelikte alayım yani normal zaman da kısıtlıyorum çünkü kendimi.
Madinanin-Annesi bende güzelim
(amin)
BurcuDilmem bebeğinin gelişimi iyiyse kilo neden sıkıntı olsun ki zaten 9-15 arası kg öneriliyor. bence gayet iyi
[silindi]
BurcuDilmem 20 deyim hamile kaldığım kiloya göre 1 kilo aldım
BurcuDilmem 20.haftamız bitiyor toplam da 4 kilo aldım 😊
BurcuDilmem 29. Haftadayım 9 kilo aldım ama sanki ben kilo almadım karnım şişti sadece 😁 bacaklarım, kollarım hep aynı
BurcuDilmem evet magnezyum ve kalsiyum eksikliği için doktorum söyledi sade olanlardan
- haftadayım 6 kilo aldım ben de
30 haftalık hamileyim 9 kilo aldım
BurcuDilmem 33. Hafta 7.5 kg