Rabiasahinn 26+4 teyim 4.5 kilo falan aldım aldığım son iki kiloyu da üç hafta içinde birdenbire aldım sanırım artık hızlı kilo alma dönemine girdik :)
ElifAygulUzun 27+4 olduk bizde bu güne kadar 10 kilo aldım ama son kontrolde durum nedir bakıcaz artık 🙈
Gizmolata Derbetmu bebişler sağlıklıysa sorun yok 🥰 20 kilo alabilirim ya da verebilirim önemli olan onların sağlıklı olması♥️
13579 Aysem41 ben günde 3 litre su içsem tuvaletten çıkamam sanırım siz nasıl baş ediyorsunuz maşallah
Aysem41 13579 bende öyleyim canım sürekli lavoba ya git gel yapıyorum🙈 bizim amniyo sıvımız az o sebebpten doktorum bol su icmemi önerdi yani el mecbur 🤗
Kubra-nisan BurcuDilmem 53 ile hamile kaldım 20 haftalıkken 64 kiloydum şimdi 24 haftalığım büyük ihtimalle 70 görmüşümdür 🤭🤗
eslemeslem BurcuDilmem 14+1 67 ile hamile kaldım 1 kilo almışım hedefim 15.haftaya kadar hiç kilo almamaktı ama başaramadım 😂
Selinaymurat BurcuDilmem bende baştan beri hep kilo veriyorum yani 26. Haftama giricem ama hala hiç almadım.
biranneden1 Kucukcadi ben demyle öyle 5 kilo almışım seninle aynı haftam da. Zaten hiç alamayanlara ben öok şalırıyorum
kbry1mz BurcuDilmem 32.haftadayım 6 kilo aldım ve bende senn haftalarındaykrn 2kilo vermiştim strestten normal bir durum yani korkma🙂
MKrasnic misraerol aynen , ben de 17 oldum 5 kilo aldım , aman Allahım hayret ediyorum insanlar benim bu aldığım kiloyu doğururken almış oluyor 🙈