BurcuDilmem 35+3 11 kilo almısım 😅
Kaç haftalık hamilesiniz ve ne kadar kilo aldınız. ? 🥰
DidemTanem Ben o hafta 20 alırım herhalde 😀😀
Esa12 Maşallah 😀
threestar Bende 59 ile kaldım 66yım şuan neredeyse 30 haftalık işte aslında benimde göbeğimle sadece ğöğüslerim aldı .
BurcuDilmem
36+5 haftalik hamileyim 7 kilo aldım canım
35+5 teyim 11 kilo aldım
1Prens1Prensesmom hiç almadın yani bunun 3 kilosu bebek desek 1 kilosu plesanta desek 1 kilo da ödem şişkinlik desek ohhhh iyimiş valla 😀
BurcuDilmem 22 haftalık oldum kalçamdan çok kilo alıyorum yaa
21 haftalik olduğumda 12 kılo almıstım bile sımdı 23 olucam 3 gun sonra bakalım kaç oldum ilk gebelikte te 30 kılo almıstım ama
☺️
BurcuDilmem ilk gebeligimde 15 kilo aldım sonra Ye süt olur ye lohusasin aldım başımı gittim 2. Hamileliğinde ilk hamileliğinde doğum yaptığım kilo ile hamile kaldım 7 kilo aldım 2 buçuk yaşında oğlum var çok hareketli onun pesinde koşmaktan birde 9 ay boyunca mide bulantısı öldürdü bni…🤦♀️ inşllah bi 15 kilo verirsem doğum sonrası çok güzel olacak.. birde sabah akşam sade maden suyu içtim onun da faydası oldu canin..
20+5 hafta olduk ortalama 5 bucuk kilo aldim kilo alimim durdu bi haftadir bebesimde 380 gram bugun detayladi ogrendim almayanlar insallah son haftalarinizda günlük 2 kilo alirsiniz 👻🤣🤣
BurcuDilmem 28+2 4 kilo aldım
@BurcuDilmem yok aksine olmadı en fazla 2 3 kere oldu onun dışında kusma bulantı olmadı
BurcuDilmem 22+6 yız 11 kilo aldım 😱😅😂
BurcuDilmem 20. Haftam bitiyor 100 gram almışım 🙄 boyum 1.76 bide iskelet gibi kaldım. 58 kilo ile hamile kaldım şuan 50 kiloyum sadece 100 gram almışım. Karnım bile çıkmadı benim dümdüzüm hala garip bir şekilde duyanlar 5 ay biteceğini inanamiyor 🙄😅
Cerla ben 8kilo eksigim.
Lraybrs bende oyle diyordumda 5 bitirdim 6 ya gechdim bendede dum duzdu.son iki gune karnim cikdi.ewim o kadar mutlu olduki😬🤣
Kucukcadi Aminnnnnn 😀😀😀😀😀😀🤪
1Prens1Prensesmom sodayı hamileyken mi içtin .