Melikeelanur Aysegulmila 2 hafta sonra gidicem inşallah öğrenirim bakalım bir kızım var bunu da merakla bekliyorm hayırlısı olsun şimdi 11+2 olduk
prensesannesi1712 Melikeelanur amin çok teşekkür ederim 14 +6 haftalık şuan Rabbim hayırlısıyla sizinde gönlünüze göre versin inşallah ☺️
_Elifffffff_ prensesannesi1712 merhablar bende 18+5im ağustos 12 doğum gösteriyor zaman çok çabuk geçsin istiyorum artik😂
_Elifffffff_ Sselma merhablar ağustos 12 olarak gözüküyor doğum şuan 14 haftaligim tam zor günleri geçirdim şimdi tadını cikariyorum🙆♀️🤗
Sedasmsk Sselma ay bende ağustosun sonu yada eylülün basi bakalim hangisi bende ağustosun 28nde doğdum bakalim bebeğim ne zman doğacak 😊😊
Melikeelanur Sedasmsk benimde 29agustos gozukuyo ya kızım erken gelmişti bakalım bu sefer nasıl olucak🥰
Sedasmsk Melikeelanur benim doğum günümde 28 ağustos denk gelirse bizimde güzel olur sağlıkla alalım insallah kucağımıza 😊
NurRuveyda Ben de Ağustos başı gibi duruyor. İnşallah bir aksilik çikmzsa tabi. 9 Ağustosu bekliyorum büyük sabırsızlıkla.🤩🌸
Tugbanida Sselma bende burdayım inşallah 15+2 deyim son tarih 3 Ağustos görünüyor ama bakalım artık hayırlısı 🥰
MasalPeriM Zeyneppcevikk ben ikili taramayi yaptirali 2 hafta oluyo canim senin sonuclarmi gec cikiyo yoksa yenimi verdin testi 🙄
MasalPeriM Zeyneppcevikk ikili taramadada net bisey söylemiyo doktor ya kesinlik vermiyo 16. Haftada net olur suan erken yanilma payi olanilir dedi doktor 🙄bende tabi meraktan tahmin edicek olsaniz peki dye sordum ön tahminim kıza benziyo ama degisebilirde dedi 🙄