Aye_03 ayyy inşallah canım 🤲🏻🤲🏻 Dua edelim bolca
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
EsilaErtugrul ya ben sat a göre 4+4 üm. Ama kese görülmedi.normal o zaman dimi. Dış gebelikten çok korkuyom.dooktor baktı ama kese görülmüyor dedi.
5 haftalığım bende inşallah kucağımıza almak nasip olur 🥰
Sselma normal evet ben 5+1 de keseyi gördüm ama çok küçüktü.
Bende agustos 😊😊 Allahin izniyle
Mishi ayni günümüz bizde ctesi gidicez duymaya 😊
Selamlar 6+5 olduk bizde kalp atışlarımız duyuldu sağ salim kucaklarımıza alalım insallah ❤️
Sselma. Bende buradayım 2 gün sonra ilk doktor kontrolün var 5+6 tahmin ediyorum ama önceden bir düşüğüm oldu çok kötüydü korkuyorum.😞 inşallah bebişim annesini bırakmaz.
Kızlaaaar ! Hadi bir de cinsiyet ne hissediyoruz onu konuşalım. Bana herkes kız diyor ama ben erkek hissediyorum 😳
ogluileannesi bende erkek hissediyorum. 😊😊
Happy- ben İnstagram cinsiyet tahmincilerine baktırdım 2 yere nefsime yenik düşüp 🤦🏻♀️ Kız dediler. İlişki tarihleri yumurtlama günü doğum tarihlerine göre baktılar
ogluileannesi ya ben sadece çin takvimine baktirdim iki kişi erkek bir kişi kiz dedi ama ben erkek hissediyorum merak ediyorum cinsiyetini bir kızım var 9aylık bakalim heycanla beklemedeyiz 😊
Happy- Allah gönlüne göre versin canım benim ilk 🥰
9+3 temmuz annesiyim insallah Allah nasip ederse Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
4+4teyiim bendee☺️
kubraannecikk1 yaaaa rabbim sana bağışlasın canım. rabbim kucağına almayı nasip etsin 🙏