• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Sselma inşallah Öyle bsey olmaz canm endişe etme. Bazen geç görenler oluyormuş her hamılelık aynı olmuyor

Sselma ultrasyona göre öyle çıkmıştır canm.bn de sata göre 5+3 olmam gerek şu an 4+6 çıktım geç döllenme olmuştur.. Bnce senin de öyle erken döllenme olmuştur

5 haftalığım bende inşallah kucağımıza almak nasip olur 🥰

Bende agustos 😊😊 Allahin izniyle

Selamlar 6+5 olduk bizde kalp atışlarımız duyuldu sağ salim kucaklarımıza alalım insallah ❤️

Sselma benımde geç göründü kese ufak diye öyle oluyormus insallh görünür ufaklık :)

Sselma. Bende buradayım 2 gün sonra ilk doktor kontrolün var 5+6 tahmin ediyorum ama önceden bir düşüğüm oldu çok kötüydü korkuyorum.😞 inşallah bebişim annesini bırakmaz.

Happy- ben İnstagram cinsiyet tahmincilerine baktırdım 2 yere nefsime yenik düşüp 🤦🏻‍♀️ Kız dediler. İlişki tarihleri yumurtlama günü doğum tarihlerine göre baktılar

ogluileannesi ya ben sadece çin takvimine baktirdim iki kişi erkek bir kişi kiz dedi ama ben erkek hissediyorum merak ediyorum cinsiyetini bir kızım var 9aylık bakalim heycanla beklemedeyiz 😊

9+3 temmuz annesiyim insallah Allah nasip ederse Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin