• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

eymenayaz evet😂 indirimler falan oluyo su an ocaktan sonra yukselcek diyolar.almadiniz mi cidden ya

Ozlemyeni yok canım ben birşey almadım henüz her sene zamlar mutlaka geliyor zaten yapacak birşey yok zamanı gelince alacağım inşallah herseyimizi bide benim üçüncü olacak Allah nasip ederse beşik falan var zaten sadece kıyafet alışverişi yapacağım

8+0 çekilmez bir baş ağrım var tansiyonum iyi doktorumu aradım parol verdi ama anlık gidiyo benim gibi yaşayan varmı aranızda çıldırmak üzereyim…

Ben de 9 haftalik oldum neden belirtim yok😂😂

Ben de burdayııımm 😍 6+5 teyiz şuan , 5.haftada öğrendik ama keseyi daha dün görebildik , kalp atışı için de haftaya çağırdı ama günler geçmiyor bir türlüüü 🤦🏻‍♀️😍😂

Sselma korkup kötüyü çağırma benim de 5.haftada görülmedi 6.da görüldü , olabiliyor öyle herkesinki değişiyor.

Bugün tam 7 haftalığız ve kalp atışlarımızı duyduk çok şükür 🙏🏻🥰🌸

DidEmre 4+5 bende 🙏🏼 Eylül başı gözüküyor şuanlık bizim..2 hafta sonra ilk kontrolümüz

busracnbk şükürler olsun gördük cnm. Ultrasyonda görünmeyi ve alttan muayene yaptı doktor ordan gordu

Merhabalar,
          6 yaşında bir oğlum var. şuan bebeğim 8+3. Kalp atışınıda gördük sıkıntı yok şuanda. Ağustos annesi olacağım bende kısmetse.

Sselma ohhh çok sevindim hadi gözünüz aydın olsun inşallah 🙏🏼🙏🏼😍

Ben şu an 6+1 im önümüzdeki hafta 7+0 da doktora gideceğim önceki gidişimde geç döllenme demişti doktor sizce kalp atışını duyabilir miyiz?

5+2 🤰🏽😊 İnşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kızlar 🥰