DidEmre Sselma inşallah Öyle bsey olmaz canm endişe etme. Bazen geç görenler oluyormuş her hamılelık aynı olmuyor
DidEmre Sselma ultrasyona göre öyle çıkmıştır canm.bn de sata göre 5+3 olmam gerek şu an 4+6 çıktım geç döllenme olmuştur.. Bnce senin de öyle erken döllenme olmuştur
gokbennn Sselma ayyy bende bugun 4+2 oldum cok korkuyorum kimyasal yada dış gebeliktir diye inşallalh saglıklı bir gebeliktir perşembe kontrolüm var🥰
EsilaErtugrul 7+6 olması gerekirken geç döllenmeyle 6+2’yim. Geçen hafta keseyi gördük yarın kalp atışını duymak için randevum var hayırlısı inşallah.
Sselma EsilaErtugrul ya ben sat a göre 4+4 üm. Ama kese görülmedi.normal o zaman dimi. Dış gebelikten çok korkuyom.dooktor baktı ama kese görülmüyor dedi.
Balli EsilaErtugrul 6+3 te bende kontrole gitmiştim ama duyamadık daha doktorda çok uğraşmadı zaten net görmek için sen duyabildin mi canım
Meryem3454 CansuHakanDabakan Sselma 5+2 yim Rabbim hepimize nasip etsin sağ salim kucagimiza almayı☺️
Teacher-mom Hafi inşallah 20 Ağustos benimde 4+4 değer biraz yüksekti 4662 alttan muayene ile keseyi gördük inşallah doğurduğumuz zamanda burda olalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Sağlıkla sıhhatle 🤲🏻🤲🏻🎉
Aye_03 ogluileannesi canımm naptın bgn doktora gttnmi kalp atışlarını duydunmu Bn duydum çok şükür 🙈🙏