Mry1993 12 haftalığım bende 2 li test verdim 1 hafta sonra sonucumu alıcam dua edelim güzel gelsin sonuçlarımız bana da sonuçları almaya geldiğinde söylücem demiş ki cinsiyeti çok merak ediyorum
MirasogluMerve Ben hep erkek hissediyordum :) 13+3 te doktora gittik ikili tarama testi falan yapıldı 2 doktora gözüktüm ikisinde %75 kız dedi :))) ama net bişey söylemiyoruz 16. Haftada kesinleşir dedi şuan 13+6 yım 1 ay sonra gidicem inşallah
Didoo9 14+5 olduk hala cinsiyet öğrenemedik 🤷🏻♀️ 16.haftada randevumuz var inşallah o zaman gösterir minik 😅 doğum 13 Ağustos görünüyor 🙏😍🧿
Nghnyvz0408 Feride-42 merhaba canm beni hatırladın mı tarihlerimiz aynıydı bende senin gibi kayıp yaşadım şimdi görünce hatırladım seni bizde cinsiyet öğrendik😊
aytn123 Feride-42 en son 12 haftalıkken gittim %85 kız dedi 18. Hafta ya randevun var yani haftaya inşallah netlesir.
ThsnGmz16 18+5 oğlusun olucakmış 16. Haftada öğrendik allah nasip ederse 12 agustos doğum tarihi gozukuyor
_Elifffffff_ prensesannesi1712 merhablar bende 18+5im ağustos 12 doğum gösteriyor zaman çok çabuk geçsin istiyorum artik😂
Cnskrdmr Huzurmelegim_28 bizimde ilkte göstermiyordu da ben ultrasondan yarım saat önce bol çikolata yedim daha hareketli oluyorlarmış bi de doktorum biraz dürttü. Neden sezaryen olacaksınız kendiniz mi istediniz