selnaz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 13 de doktorum daha küçük dedi direk dün 16+5dik erkeğe benziyor dedi bir dahaki kontrolde yine bakalım dedi.devlete gidiyorum ben emin olmasa söylemezdi
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Hareket hisseden var mı ben hissedemedim daha biraz da göbek var ya o yüzden
Allah hepimizin evlatlarını sağsalim kucağımıza almamızı nadip etsin🙏Ve isteyen herkesı evlat sahibi yapsın inşallah. Bizde kızımla büyüyoruz 16hafta olduk. Ağustos sonu Allh izin verırse gelicez🤗
Feride-42 ben tam 16.haftaya girdiğim de hissettim kelebek uçuşması gibiydi. Ara ara oluyor bana çok güzel bir duygu 🐣 darısı tekme yemelere🙊😁
Bir agustos anneside benim♥️Rabbiminde izniyle evlatlarımızı sag salim kucagımıza alalım bizde 17+2 olduk cinsiyetimiz kız ve serklajlıyım
Bizde 16+3 bugün Ağustosta doğum.. bende ağıstosta doğdum ağustosta evlendim ağustosta ikinci oğluşumu kucağıma alcam Allah’ın izniyle hepimize su gibi doğumlar inşallah 🙏
Feride-42 bizim de cinsiyet yüzde 90 erkek dedi doktorumuz 15+4 de gitmiştim. İkiz kızarım kaybettim 34 haftada bende
- Düzenlendi
Hatice3347 benim de doğum 5 Ağustos olarak kayda geçti
bakalım oğlum gününde gelecek mi 😇
- Düzenlendi
Sselma merhabalar anneler erken gelmezse bizim oğlan 30 ağustosta kavuşcaz bizde evladimiza
Nghnyvz0408 sebebi neydi peki canim ama cevap vermeyene bilirsin üzmek istemem seni
Gulbeyazk sebebi tam anlaşılmadı amma plesantam ayrılmış önce birinin kalbi durmuş sonra diğerinin bende bi belirti olmadı sadece hareketleri azaldı diye gittiğimde öğrendim canm.
Nghnyvz0408 Anladım canım basın saolsun
Kızlar 19+2 deyim ultrasona göre 3-4 gün ileride çıkıyor bebeğim en son Cumartesi günü kontrole gitmiştik iyiydi, öncesinde 4-5 gün gün içinde sürekli hareketlerini hissederken Pazar gününden beri neredeyse hiç hissedemiyorum. Haftamız yakın olanlar sizler nasıl hissediyorsunuz?
_Elifffffff_ allah nasip ederse aynı gün gözüküyor doğumlarımız 😊
Sselma 36+5 ☺️👸
ynrbrk canım bende 21. Haftadayım geçen üç dört gün bendede hareketleri azaldı bu haftalarda oluyor öyle evham yapma ama takip et sabah akşam mutlaka hareketleri oluyor hiç yoksa o sorun baktın yine yok çikolata ye ve sırt üstü uzan çünkü bebeğin en rahatsız olduğu durum sırt üstü o mutlaka kımıldar
ynrbrk bi yarim saat yat bakalım sırt üstü olmadi doktoruna yaz da bi git canım kontrole veya acile