MasalPeriM aynıyız 😍
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Merhaba Agustos anneleri selamlar
Benim Sat 16 kasim ve bugun 12+5 oldu
ikili tarama yaptirdim bu hafta doktora cinsiyeti sordum erkek dedi ihtimal olara soyledi ama bence emin gibiydi.
💙 Hayirlisi
Aysegulmila 11+2 de %80 erkek demişti doktorumuz şuan 13+4 haftaligiz bakalım haftaya netlescek
11haftalık olduk burda yerimizi aldık 🖤🤰♥️💙
14+3 ile bizde buradayız 😊👶
13 haftalik oldum burdayim rabbim hepimizin yardimcisi olsun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin…
11 haftaligiz bizde cinsiyet öğrenen var mı aranızda 😊
Bizde 14 haftalık olduk bugün 🤗👶🏻 Bende buradayım 🤰♥️
Dilek_erduann %90 Erkek dedi doktorumuz 😊 Rabbim Evlatlarımızı Sağlıkla Kucaklarımıza Almayı Nasip Etsin İnşallah 🤲
Zeyneppcevikk ben ikili taramayi yaptirali 2 hafta oluyo canim senin sonuclarmi gec cikiyo yoksa yenimi verdin testi 🙄
Zeyneppcevikk ikili taramadada net bisey söylemiyo doktor ya kesinlik vermiyo 16. Haftada net olur suan erken yanilma payi olanilir dedi doktor 🙄bende tabi meraktan tahmin edicek olsaniz peki dye sordum ön tahminim kıza benziyo ama degisebilirde dedi 🙄
Prens_Annesi1 yaaa ne güzel inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız .. banada kemik yapısı %90 kıza benziyor dedi inanamadım 11 haftaligim
Dilek_erduann Amin Canım Banada 12 haftalıkken söyledi ilk %80 erkek diye geçen hafta son gittiğimde de %90 dedi hayırlısı bakalım 😊
Benim de 12. Haftamda ikili testte doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra kendi doktorumuz %100 kız dedi 😍❤
11haftalik olduk doğum 30Agostos dedi doktorumuz 😋
Sselma nasip olursa bizde agustos 14+0 olduk 👼🤲
MasalPeriM ben sonucları beklıyorum canım cuma gunune randevuyu zor buldum 😀
Huzurmelegim_28 yaa be güzel maşallah hayırlısıyla saglıklı gelsinler inşallah 😀😍
Alyasibel benımde 15 Ağustos demıstı😍