• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Busra_Bozkurt benim ilk kontrolüm 12 aralıktaydı, vajinal yoldan bakılarak kese görüldü.Bugün tekrar vajinal ultrasonla bakıldı kese içinde bebeğimizi görebildik henüz 3mm çok küçük ama derinden de olsa kalp atışları duyuldu❤️
2 kontrolümde de karından bakılmadı

Sselma ayyy bende bugun 4+2 oldum cok korkuyorum kimyasal yada dış gebeliktir diye inşallalh saglıklı bir gebeliktir perşembe kontrolüm var🥰

gokbennn bugün 6 haftalık oldum yarın randevum var canm. 4+3deykn keseyi gördük

Aye_03 tebrik ederim kaç haftalıkken duydunuz bende duyarım İnşAllah

Sidlya 7+2 duydum canım inşallah duyarsın kuzum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasn🙏😇

Merhaba bende bugün 5. Haftama başlıyorum. Doktora gideceğim keseyi göremeyeceğim diye çok korkuyorum

Bugün keseyi görmeye gideceğim doktor tekrar beta ya bakacak mı kızlar ona göre sabahtan mı gitsem bana öğleden sonra gel demişti

Ben gittim bugün gelişmemiş haftaya çarşamba tekrar bakacak eğer yine aynı boyuttaysa gelişmediyse kürtaj maalesef 😔😭

Biz de 7+1 olduk kalp atışlarımızı 6+3 te duyduk sağlıcakla gelsinler🥰🤲🌸

Bende 6+1 haftalık hamileyim. İlk bebeğim. Heyecanla bekliyorum. Kasıklarınızda baskı varmış gibi hissedenler var mı..

Birde 5+3 haftalık hamile iken yaptırmış olduğum beta hcg değeri 20593 idi. Yüksek olduğunu söyledi herkes. İkiz olabileceğini söylediler. Sizlerin hcg değeri nedir?