Eylulmom canım benim bak ben senin gözyaşına derman olayım.beterin beteri var.Sen değerlerini yazmışsın ben anladım bir sıkıntı olduğunu çünkü değerin bir hafta geçmesine rağmen düşmüş.Bu durumlar genelde sıkıntılı sonuçlanıyor.Ama birşey demedim sana.Ben de 7+5 oldum az çok bildiğin kadarıyla benimki de artmıyor.Ben de de bebek görünmüyor.Şanslısın ki sağlıksız gebelik ve vücut kendi atmış.Ben kürtaj ile olabilirim her gün kese büyüyor ve bir bilinmezliğe doğru gidiyorum.Üzülme demek güç biliyorum ama toparlanıp önüne bakmaya çalış.Bak ben kalp atışını duyup sonra ölebilir bu daha acı değil mi?Ben onun için bir an önce bitmesini bekliyorum.

Eylulmom bir an önce toparlan ve değerinin düşmesi için dua et,test yaptır.Düşükten sonra hamile kalma ihtimali yüksek diyorlar.Seni çok iyi anlıyorum ben de geçen gün ultrasonda gördüm kaybedeceğimi bile bile son kez ekranda dokundum ona 🙁 inşAllah buradan hayırlı haberlerini duyarız 😘😘😘

Eylulmom TAKDİR ALLAHIN kahrı da hoş lütfunda hoş diyip eyvallah demek düşüyor bize 🙏🏻

Eylulmom Benimde 4 arkadaşım hamileydi benimle aynı anda ve ben düşük yaptım hepimiz aynı ayda öğrenmiştik ve şuan oğlum onlardan sadece 3 ay küçük düşüğün bir ayağı içerde olur der eskiler gerçekten de düşüğün ardından çok kolay hamile kaldım hiç beklemiyordum sürpriz oldu üzülmeyin dua edin Allah tekrardan nasip eder ❤

Eylulmom
Ben ilk bebeğimi 18 haftalıkken kaybettim derdi veren allahım dermanını da verir sabret Allah’a isyan etme demekki nasibin değilmiş allah tez zamanda tekrar nasip eder inşallah

Eylulmom çok geçmiş olsun😔 eğer ki bebekte vücudun sistemine aykırı bir anormallik varsa vücut o bebeği reddediyor ve dışarı atıyor. Düşük böyle gerçekleşiyor. Üzülmeyin diyemicem size, iki kez yaşadım ve dünya durdu benim için. Lütfen sabredin, geçecek. Ve yüce allahım size sağlıklı bir bebek verecek

Eylulmom 5 haftalıkken düşme tehlikesi geçirdim doktor senin bebek gitmek istiyor dedi o kadar kötü oldukki çok zor bir durum rabbim yardımcınız olsun aratmasın inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alın tekrar 😥😥

HaticeYldz affedersiniz, özel değilse acaba neden kaybettiniz? Çok geçmiş olsun

Eylulmom Allahım tekrar en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eylesin canım . Rabbimin bi bildiği vardır belki ilerleyen zamanda sağlıksız olduğunu öğrenecektin. Allahım sabır versin 💕

Eylulmom bende ölü doğum yaptım 9haftalık tı ilaç verip düşürdüler düştüğünü görünce sinir krizi geçirdim bebişime çorap almıştım giydirmek nasip olmadı ona bakıp bakıp ağladım çok zor bişey şimdi tekrar hamileyim Allah ın izniyle doğuracam bu bebişimi

Eylulmom canim benim seni cok iyi anlayabiliyorm 8 haftalikken kalbi durdu benim bebegminde kurtaj oldm aradan 4 ay gecti tekrar hamile kaldim rabbim hayrlsini verir ben beklemek istedim 4 ay ve tekrar denedim yine oldu rabbime sukret cocuk sahibi olabliyorm diye ben kendmi oyle avutmustm canim benimm .

Eylulmom her şeyde bir hayır bardır. Sakın öyşe düşünme. Ağla istediğin kadar en büyük rahatlıktır ağlamak. Ben 5günde alışmıştım ama sonu hüsran olmuştu. Herkes hamileydi falan. Bizde sonra evlenen herkes hamile ama ben değildim. Çok üzğlüyprdum. Ama diyordum Rabbim bildiğin vardır. Zamanı vardır diye.

Eylulmom canım Allah sana yakın zamanda tekrar Bebek sahibi olmayı nasip eylesin inşallah 🙏🏻Üzülme rabbimin vardır bir bildiği dua et sabret çok zor bir durum ama vardır bunda da bir hayır.Allah yardımcın olsun inşallah tekrar bir bebeğe yakın zamanda kavuşursun 🙌🏻

Allah ım sana sabır versin güzel kardeşim ablaminda öyle oldu şimdi 4 yaşında dünya tatlısı masaAllah kızı var hiç korkma üzülme Allah 'tan ne gelirse baş göz üstüne güzel sabret güzel sonuç alırsın üzülme tamam mi inşaAllah yine nasip olur

Dlktpl 21 haftalık
      Nasıl oldu öyle canım kanaman mı oldu..Allah yardımcın olsun

Eylulmom kendini üzme daha ilk gebeliğin Allah nasip ederse tekrar o güzel duyguyu yaşıyacaksın🙏🏻 Niceleri var hamile kalmak için yapmakdıkları gitmedikleri doktorlar hekimler var Allah’a hep dua et bu mübarek günlerde☺ Öyleleri var ki Doğuma 1 hafta kala kaybediyor bebeklerini😞ki senin ki daha kese cenin tam olarak oluşmamış çok üzme kendini Allah korusun bu kezde stres yaparsın daha geç hamile kalırsın o daha çok zor geçer senin için..
      Seni üzmek için söylemiyorum İnan gerçekçi olup seni motive etmeye moral vermeye çalışıyorum😊