Kizlar ben bugün Zeynep Kamil hastanesi gittim fetal testi devlet karşılıyor ama Ümraniye devlet hastanesinde yapiliyormus bilginiz olsun

Aminyosentez karar verdim Çarşamba günü Allah’ın izniyle bir sıkıntı yaşamadan atlatırım inşallah dualarınızı bekliyorum

Tugcece ben bugun Sabah oldum
    hic agri yok merak etme .
    Stres yapilicak bisey yok 🤲🏻

Zeynepak yaa aman dikkat edin sizde geçmiş olsun inşallah guzel sonuçlar alabilirsiniz devlette mi yaptırdınız?

Tugcece evet bende devlet hastanesinde. Bence ddevlet hastanelerde iyi doktorlar var

Zeynepak umarım bir sikinti yaşamazsınız. Umarım bende iyi bir perinatolog düşerim

Alperefet çok sevindim sizin adınıza özelde yaptırmıştiniz demi siz rabbim bizede böyle guzek haberler almayi nasıp etsin

Alperefet yaa çok sevindim çok şükür 🙏🙏rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲

Alperefet a

Alperefet çok şükür canım çok sevindim hep aklımdaydın bugün de tekrar sormadım belki paylaşmak istemezsin diye sağlıkla kucağına al inş 🙏

Kizlar aminyosentez yaptırdım çok şükür 🤲ahh biraz o iğneyi hissetmedim değil güzel bir şekilde aldı ama sonrasında kalbini dinletmediler bende işlemin bitmesi heyecanıyla hiç aklıma gelmedibsormak. Umarım bir sıkıntı yoktur

6 gün sonra

Alperefet canım ben de bugün detaylıyla gittim başka bi doktora parlaklık hala duruyodu doktor bey tek başına bi anlamı yok ölçüt değil o korkma eskiden ölçüttü çünkü başka ölçüm araçları yoktu dedi içim biraz rahatladı gibi işte ama aklımın hep bi kenarını kurcalayacak napayım 🤷🏻‍♀️Haber edeyim sana dedim.

kucuktospam evet bir belirtiyi çok önemsemiyorlar doğuma kadar düzelir inşallah canım ben de gittim tekrar sonuçları göstermeye tekrar detaylı bakmadı ama artık kadın doğuma devam edebilirsin dedi benimde içimde hep şüphe var rahatlayamadım tam olarak 😞

Alperefet inş biz abartıyoruzdur ana yüreği işte napalım ☺️ inş herkes gibi bizim de sonumuz hayırlı olsun🙏