Hikayenizi fotoğraflarla desteklemeniz muhteşem olmuş:) tebrik ederim , güle güle büyütün
21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
busravolkan yaaa çok tatlı bi hikaye bayıldım😁 fotolar da çok guzel olmus film gibi geldi okurken😊 allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🐤🐥🦆
busravolkan harika bir hikaye 😇 bende kontrollerimi ozelde yaptiriyorum ama doğum için devlete gidicem normal istiyorum umarim bende kolayca ve normal sekilde dogururum 30+6 olduk 🤰 allah anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin cümlemize 🤲
busravolkan bende burda okurken ağlıyorum 😢😢😢
busravolkan hikayenin anlatıliş şekli ve fotoğraflarla desteklemeniz harika olmuş. Benim gibi normal doğumdan aşırı korkan insanları bile cesaretlendirecek bi hikaye olmuş ☺️Allah analı babalı büyütsün, masallah ♥️
busravolkan öncelikle gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰 bende adanadayım ve bende şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum özelede devam ediyorum ama refakatçi almadılarmı içeri bebek doğduktan sonra falan ?
busravolkan normal doğurmaktan vazgeçtim Büşra hanım allah razı olsun😂
busravolkan oy maşallah prensese rabbm analı babalı büyütsün inşallah rabbm bizede bebişlerimze sağlıklı bi şeklde kavuşmayı nasip etsin🤲 adını ne koydunuz kuzunun
busravolkan ya maşallah allahım sağlıklı uzun ömürler versin, neden bilmiyorum ama ağlayarak okudum çok duygulandımmm ❤️
Seyma-07 cümlemizden razı olsun. Rabbim şifa nasip etsin.🤲🏻
Duygus21 normal doğum yanlısı çok tecrübeli bir doktor var mı bildiğin ?
busravolkan maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah ömürlü olsun 🙏 🧿 🌼
busravolkan allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin bende adana da doğum yapicam marsaya gidiyorum acaba siz hangi doktora gidiyodunuz ve doğumda memnun kaldinizmi hastaneden
busravolkan çok tatlısınız Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰
Bubenimhikayem devlette mi ozelde mi kuzum
busravolkan Maşallah çok güzel geçirmişsiniz ve çok güxel anlatmışsınız. Ben de normal doğum istiyorum ama yapabilecek miyim korkusu var içimde. Bir de gebelik okuluna nasıl başvuru yapılıyor Ben de katılmak istiyorum da
minikcasper Teşekkür ederimAllah razı olsun, sizinde gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🌹
MehtapErol Çok teşekkür ederim, Allah sizinde gönlünüze göre versin. Bu pandemi sürecinden dolayı şuan kayıt yapılıyor mu bilmiyorum. Benim gittiğim Marsa Hastanesinde vardı, 12. haftamda doktorumun tavsiyesiyle başladım. 3 ay kadar galan sürdü, sonrasında da bir mezuniyet belgesi verdiler. Sizde araştırın isterseniz bulunduğunuz şehirdeki devlet hastanelerinde