yelda 1PrensAnnesi Bende ihtimal vermezdim ama yedim ve yiyorum ekşiyi kızım olacak Allah ın izniyle ki ben deli gibi tatlı seven tatlıyı kabul etmiyor cadı kızım yediğimde midem bulanıyor 🤣
1PrensAnnesi yelda bizim oğluşta öyle tatlı düşününce midem bi tuhaf oluo☺ Ama sizde tutmuş bizde ters etki yaptı
hjertemami pamuksekerinannesi Bende malatyalıyım 😄Bu Arada erkek istediğim için erkek hissediyor olabilirim.. tuzlu ve tatlı karışık bende 😊
Naznaz Kızlar zaten bir yerde olumuştum erkek bebek belirtilerinde ekşi yiyebiliyorsan yazıyordu kızda tatlı.. ben her ikisini de yiyebiliyorum ikiz mi acaba 🙈
hjertemami pamuksekerinannesi Yeşil tepe diye biliyorum 😂 Her sene gideriz ama bir kaç senedir hiç gitmedim. Sen ?
Merve240317 Bende tuttu galiba bu oğlum olacak ve tatlıyı hiç aramayan biriydim şimdi gözümü açınca canım çikolatalı olan herşeyi istiyor ilk zamanlarda da hep peynir aşerdim 🙈
1PrensAnnesi Vitaminimm amannn benm kuzenim 25 kilo aldı her iki hamilelğnde de 1 senede eski kilodanda zayıf olmuştu bazı insan yapı olarak hızlı verio☺
Vitaminimm 1PrensAnnesi benim de arkadaşım öyle resmen 30 kg çok yakındı 😂 inşallah öyle olamadan atlatırız 😂
SeNeM 1PrensAnnesi benim ilk bebeğim tüp bebek.. 11 sene uğraştım🙂 ikincisi sürpriz oldu, Allah nasip ederde kucağıma alırsam 3 yaş olcak aralarında 🙂