pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yok kız Vallahi şaka yaptım öyle olsa dondurma kolay benzincilerde bile satılıyor 😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi neyse uzun uzun halis maraş dondrması deyipte eşinide senide üzmicem🤣
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahahhaa Bende durup dururken ağladığımı biliyorum eşim noldu niye ağlıyorsun diyo bilmiyorum bilmiyorum diye daha çok ağlıyorum 😂😂😂
1PrensAnnesi baliminannesi06 sende de ekşi tutmuş bak bizim oğlanlar sıkıntılı heralde ekşici oldular🙂
SeNeM 1PrensAnnesi benim ilk bebeğim tüp bebek.. 11 sene uğraştım🙂 ikincisi sürpriz oldu, Allah nasip ederde kucağıma alırsam 3 yaş olcak aralarında 🙂
gnc pamuksekerinannesi bende 9 haftalık canım bazen çok yoğun kız diye baEn de erkek diye hissediyorum hayırlısı olsun Yen' pamuksekerinannesi 7 haftalık canım hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bebeklerimiz olsun Allah herkesin gönlüne göre versin ama herkesin bir kızı olsun mutlaka 🙂
pamuksekerinannesi gnc Aynen Canım..Ben baştan beri kız hissediyordum ama herkes o kadar çok “erkek hissediyorum İnşallah erkektir” filan dedi ki bende inandım yanlış hissediyorum bu kadar insan yanılmaz dedim 😂 Ama doktor da kıza benzetti bakalım hayırlısı🙏
yelda 1PrensAnnesi Bende ihtimal vermezdim ama yedim ve yiyorum ekşiyi kızım olacak Allah ın izniyle ki ben deli gibi tatlı seven tatlıyı kabul etmiyor cadı kızım yediğimde midem bulanıyor 🤣
1PrensAnnesi yelda bizim oğluşta öyle tatlı düşününce midem bi tuhaf oluo☺ Ama sizde tutmuş bizde ters etki yaptı
hjertemami pamuksekerinannesi Bende malatyalıyım 😄Bu Arada erkek istediğim için erkek hissediyor olabilirim.. tuzlu ve tatlı karışık bende 😊