Naznaz Kızlar zaten bir yerde olumuştum erkek bebek belirtilerinde ekşi yiyebiliyorsan yazıyordu kızda tatlı.. ben her ikisini de yiyebiliyorum ikiz mi acaba 🙈
hjertemami pamuksekerinannesi Yeşil tepe diye biliyorum 😂 Her sene gideriz ama bir kaç senedir hiç gitmedim. Sen ?
Merve240317 Bende tuttu galiba bu oğlum olacak ve tatlıyı hiç aramayan biriydim şimdi gözümü açınca canım çikolatalı olan herşeyi istiyor ilk zamanlarda da hep peynir aşerdim 🙈
1PrensAnnesi Vitaminimm amannn benm kuzenim 25 kilo aldı her iki hamilelğnde de 1 senede eski kilodanda zayıf olmuştu bazı insan yapı olarak hızlı verio☺
Vitaminimm 1PrensAnnesi benim de arkadaşım öyle resmen 30 kg çok yakındı 😂 inşallah öyle olamadan atlatırız 😂
SeNeM 1PrensAnnesi benim ilk bebeğim tüp bebek.. 11 sene uğraştım🙂 ikincisi sürpriz oldu, Allah nasip ederde kucağıma alırsam 3 yaş olcak aralarında 🙂
Kizimolsun 1PrensAnnesi bende de ayni oglumda hep eksi tuzlu yedim hic tatli yeyimedin simdi tatli istiyo canim ve kiz hissediyorum ben
1PrensAnnesi Naznaz hem benm hem eşim tarafında var ama şükür bende yok bende korkuyorum açıkcası sevmesi çok tatlış ama büyütmesi öyle olmaz bencede