Ftmkya 1PrensAnnesi etli yasak zaten canım cogunda bulgurla yapıyolar anca kebapcılardakiler etli normal ciğ köfteciler bulgurlu ama sen genede sor tabi
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yok kız Vallahi şaka yaptım öyle olsa dondurma kolay benzincilerde bile satılıyor 😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi neyse uzun uzun halis maraş dondrması deyipte eşinide senide üzmicem🤣
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahahhaa Bende durup dururken ağladığımı biliyorum eşim noldu niye ağlıyorsun diyo bilmiyorum bilmiyorum diye daha çok ağlıyorum 😂😂😂
1PrensAnnesi baliminannesi06 sende de ekşi tutmuş bak bizim oğlanlar sıkıntılı heralde ekşici oldular🙂
SeNeM 1PrensAnnesi benim ilk bebeğim tüp bebek.. 11 sene uğraştım🙂 ikincisi sürpriz oldu, Allah nasip ederde kucağıma alırsam 3 yaş olcak aralarında 🙂
gnc pamuksekerinannesi bende 9 haftalık canım bazen çok yoğun kız diye baEn de erkek diye hissediyorum hayırlısı olsun Yen' pamuksekerinannesi 7 haftalık canım hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bebeklerimiz olsun Allah herkesin gönlüne göre versin ama herkesin bir kızı olsun mutlaka 🙂
pamuksekerinannesi gnc Aynen Canım..Ben baştan beri kız hissediyordum ama herkes o kadar çok “erkek hissediyorum İnşallah erkektir” filan dedi ki bende inandım yanlış hissediyorum bu kadar insan yanılmaz dedim 😂 Ama doktor da kıza benzetti bakalım hayırlısı🙏
yelda 1PrensAnnesi Bende ihtimal vermezdim ama yedim ve yiyorum ekşiyi kızım olacak Allah ın izniyle ki ben deli gibi tatlı seven tatlıyı kabul etmiyor cadı kızım yediğimde midem bulanıyor 🤣
1PrensAnnesi yelda bizim oğluşta öyle tatlı düşününce midem bi tuhaf oluo☺ Ama sizde tutmuş bizde ters etki yaptı
hjertemami pamuksekerinannesi Bende malatyalıyım 😄Bu Arada erkek istediğim için erkek hissediyor olabilirim.. tuzlu ve tatlı karışık bende 😊