• Gebelik
  • Sanırım hareket hissediyorum🙊

Anne54 valla herkes bi tepki vermiş meğer herkes kadın dogumcuymus haberimiz yok be 😀 en iyisi doktoruma sor 😂

rodin123 gayette var ben 13. Haftada hissettim doktorum o bebek dedi. Göz seğirmesi yada nabız gibi atar dedi. Herşey herkes de mümkün olabilir.

Anne54 yerim ya ben onuuu 🥰once kucuk kucuk vuruyor sonra iceride savas verircesine tekmeler atiyor😅

rodin123 nasıl mümkünatı yok? 17. Haftamda hissetmeye başladım ilk gebeliğim ayrıca 22 de dışarıdan elini koyanlar Bile hissetmeye başladı tekmeleri

rodin123 Hareketler 16dan itibaren hissedilir diye biliyorum. Sizin plasenta öndeydi demekki ondan o kadar geç hissettiniz. Bende 16. Haftamda hissettim, zaten anlaşılıyor bir karın gurultusuyla karıştırılabilecek birşey değil.

rodin123 17. Haftamda hissettim ilk gebeliğimde . Bi arkadaşımda 28. Haftadan sonra hissetti değişir . 14 erken ama 17 ideal

Anne54 zayıf ve göbeğin azsa olur benim de o hafta basladı minnos bi şekilde ❤️❤️ Sonra yavaş yavaş hareketlerini daha da çok hissetmeye basladım

rodin123 ne 24, 25 i ne kdar geç …. ben de 17 de çok net hissetmeye basladm. Zayıftım ve normal karşılandı.

Anne54 Evet oluyo benimde ilk hamileliyim 3cü ayından beri hissediyorum çok şükür önce minik bir kelebek avuc içinde kıpırdıyo gibi oluyo sonra ki aylardada gelsin tekmeler

Anne54 aynı durum bende de var yalnız bağırsak hareketleri mi bebeğim mi emin olamıyorum 😅

Anne54 bende 14. Haftadan itibaren hissettim oğlumu ilk cocugumdu üstelik hissetmiş olabilirsin cnm

rodin123 merhaba 20. Haftamdayım bende hissetmiyorum. Hanımlar 20-22 sonrasında hissettiklerini yazıyorlar. Bekliyorum bende 😊 İlk hamilelliğim .