• Gebelik
  • Sanırım hareket hissediyorum🙊

Anne54 zayıf ve göbeğin azsa olur benim de o hafta basladı minnos bi şekilde ❤️❤️ Sonra yavaş yavaş hareketlerini daha da çok hissetmeye basladım

rodin123 ne 24, 25 i ne kdar geç …. ben de 17 de çok net hissetmeye basladm. Zayıftım ve normal karşılandı.

Anne54 Evet oluyo benimde ilk hamileliyim 3cü ayından beri hissediyorum çok şükür önce minik bir kelebek avuc içinde kıpırdıyo gibi oluyo sonra ki aylardada gelsin tekmeler

Anne54 aynı durum bende de var yalnız bağırsak hareketleri mi bebeğim mi emin olamıyorum 😅

Anne54 bende 14. Haftadan itibaren hissettim oğlumu ilk cocugumdu üstelik hissetmiş olabilirsin cnm

rodin123 merhaba 20. Haftamdayım bende hissetmiyorum. Hanımlar 20-22 sonrasında hissettiklerini yazıyorlar. Bekliyorum bende 😊 İlk hamilelliğim .

rodin123 Biraz fazla kesin konuşmamış mısınız🙄 Ben 15.haftanın sonunda ilk hissettim. Sonra tabi bir daha hissedemedim 17.haftada net hissettim 17.haftadan beri de kıpır kıpır oğlum şu an 23.haftadayım

Anne54 benim ilk gebeliğim 17. Haftamda hissetmeye başladım bebeğiniz olabilir bence

Anne54 canım nabızda atabiliyor ama çok dikkat edersen hissediliyor bende erken hissettim ☺️☺️🌸

Duuyygguu valla diğer arkadaşlar daha çok biliyorlar baksana hepsi üstüme oynuyor 😀 azıcık daha bekle sabırlı ol merak etme fazla hissedeceksin hafta hafta

rodin123 😊 Herkeste demekki farklı olabiliyor yada gazı sanıyor olabilirler benim karnımda öle gaz varki geçende doktora sordum dedim bebek nerde şuan göbek deliğinin oralarda dedi ben hareketi daha yukarlarda hissetmiştim gazmış işte 😂 ama kişiden kişiye değişiyormuş arkadaşım 9 aya kadar hiç hissetmemiş doğduğunda da hep uyuyan uslu sakin bir bebekmiş bakalım bekliyoruz o iyi olsunda varsın hissetmeyelim 🥰