• Alışveriş
  • Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣

Çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun inşallah. İki yaşında kızım var ona kıyafet aldığım zaman hala çok heyecanlanıyorum 😅

Hilalgc 😀 yeri çok güzel dışarı filan çıkarken çok güzel olur 🤗 özellikle şapkası puf puf resmen

Snszasla hepsi çok güzel sağlıkla kullansınlar bugün 34 haftamdayım herşeyi alındı yıkandı üyülendi yerleştirildi hastane çantamız bile hazır işimizi riske atmıyoruz 😅

Hann amin inşallah allah razı olsun. anne olmak böyle birsey demekki her anlarında tekrar tekrar heyecanlanıyoruz 🤭🥰

Snszasla ay lcw nin herseyi çok gzl oluyo iki cocugumu büyttm vllha bnmklerle ablm büyütyr simdidr

Semanurry amin inşallah teşekkür ederim 😀🤭🥰 maşallah artık gerçekten hazırlamak gerek iyi yapmışsınız her an herşey olabilir çünkü 😀 bende sizin gibi 34 de filan hazırlamış olurum galiba sonrası da bekleyiş ile geçer şaka maka sonlara geliyoruz ya 🤭😀

Bubek maşallah sağlıkla büyüsünler.evet ya gerçekten de çok güzel yerleri kaliteli yani insan aldığına hiç pişman olmuyor bende çok sevdim 🤗

Snszasla evet aynen öyle daha sonrasında temizliği vs var dinlenceksin yürüyüşler falan biraz vakit ayırcaksın kendine son zamanlarımız kıymetini bilelim 😅

Semanurry evet ya doğru bi de ev temizliği var 😀 doğum başlasın diye spor yapmak haraket etmeler filan var 😀 valla biraz da korkuyorum ilk gebeliğim doğum nasıl olacak filan o da ayrı bi konu zaten 😂🤭

Snszasla çok güzel ancak çok mavi buldum biraz hardal rengi kırmızı veya kahverengi ekleseydiniz keşke yinede çok güzel 😍

Srhtzlyh 😀 işte annelik tam da o an başlıyor demekki kendimizi önemsemezken şimdi den kıyafetlerine bile nasıl dikkat ediyoruz😂

Handevebade haklısınız o konuda yaa güya ortak renkler alacaktım ama hepsini mavi almışım 😂 böyle bi arada görünce anladım doğsun artk onları da öyle alırım 🤭

Snszasla bu kadar kıyafet yetmeyebilir özellikle kış bebeği ise 😊 bence siz alın yinede birde tavsiyem kış bebeği ise alt üst takım alın tulumun hepsini soyunca bebek üşütüyor ama alt üst alınca sadece altını sıyırıp değişiyorsunuz sorun olmuyor💕

Snszasla hepsi birbirinden güzel masallah rabbim sağlıkla hayırla giymeyi nasip etsin inşallah 🤍🤍

Handevebade tulumlar biraz büyük gelir zaten şu an belki biraz toparlanınca giyer ama dediğiniz gibi tamamen soymak gerektiği için üşüyebilir. Ocak ayında olacak doğum ama bana sanki Aralık sonu olur gibi geliyor çok beklemez sanki niyeyse içime öyle doğuyor 🤭 tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bana sanki yeterli gibi gelmişti ama olmadı bi kaç alt üst takım daha alayım