Çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun inşallah. İki yaşında kızım var ona kıyafet aldığım zaman hala çok heyecanlanıyorum 😅
Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣
Snszasla çok güzel ancak çok mavi buldum biraz hardal rengi kırmızı veya kahverengi ekleseydiniz keşke yinede çok güzel 😍
Handevebade haklısınız o konuda yaa güya ortak renkler alacaktım ama hepsini mavi almışım 😂 böyle bi arada görünce anladım doğsun artk onları da öyle alırım 🤭
Snszasla bu kadar kıyafet yetmeyebilir özellikle kış bebeği ise 😊 bence siz alın yinede birde tavsiyem kış bebeği ise alt üst takım alın tulumun hepsini soyunca bebek üşütüyor ama alt üst alınca sadece altını sıyırıp değişiyorsunuz sorun olmuyor💕
Snszasla hepsi birbirinden güzel masallah rabbim sağlıkla hayırla giymeyi nasip etsin inşallah 🤍🤍
Handevebade tulumlar biraz büyük gelir zaten şu an belki biraz toparlanınca giyer ama dediğiniz gibi tamamen soymak gerektiği için üşüyebilir. Ocak ayında olacak doğum ama bana sanki Aralık sonu olur gibi geliyor çok beklemez sanki niyeyse içime öyle doğuyor 🤭 tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bana sanki yeterli gibi gelmişti ama olmadı bi kaç alt üst takım daha alayım
elkakimmon yaaaa çok teşekkür ederim amin inşallah allah razı olsun 🤗
Snszasla hepsi de cok tatlı cnm saglıklı günlerde giysin paşa
bir_pasa_annesi çok teşekkür ederim canım amin inşallah sağlıkla gelsin 🐣🤗