Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣
Snszasla çok güzeller güle güle giysin inşallah, hepsi lcden mi acaba begendiğim bir kaç model var da☺
turansmom1 amin allah razı olsun 🤗 evet hepsini lcw den aldım çok da güzel yerleri ve çok tatlılar 🐣🥰
Snszasla güle güle kullanmak nasip olsun inşallah canım çok güzeller 😍bende 31+7 yim oğluşumla 🥰🧿🙏🏻👼🏼Neredeyse herşeyi tamam ufak tefek alınacaklar kaldı ondan sonra yıkama yerleştirme yapacağız birkaç haftaya kargoları beklemecedeyiz şuan sonra da odasının dekorunu yapıp bekleyeceğiz İsmail Çınar’ımı sizin isim belii mi ✨
Snszasla su koyu maviler hariç diğer beyazlı olanlar çok gzl tabi bide ortadaki sarı mavi yerine sarı olsa daha güzel olabilir di 🥰
Busraveminisi1 aminnn inşallah sağlıkla gelsinler inşallah 🤗 bende kargolarımın gelmesini bekliyorum hepsi gelsin yıkamaya başlayacağım artık ağırlaşıyoruz yavaş yavaş yapmak lazım tabi 💙🐣 ismi çok tatlıymış adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun inşallah 🤗 evet * Anıl * ogluşumun ismi biraz zor karar verdik ama sonunda bulduk 🤭 isim konusu çok yordu bizim aklımızı karar verince resmen rahatladık 🙊🐣
Asenadgdvrn80 evet biraz mavi ağırlıklı oldu 🤗💙 ortak renk seçeyim derken kendimi maviliklerin arasında buldum 😂🤭
Snszasla anladım canım cok sagol☺
Snszasla güle güle giysin Inslalah yakışıklı güzel günlerde hepsi çok güzeller 💕💕
Snszasla amin inşallah cümlemizinki🥰🤲🏻Kesinlikle şimdiden bile azıcık ayakta fazla kalayım belim zonkluyor bir de fıtıktan şüpheleniyoruz ama bebek olduğu için mr yasak bayağı zorluyor doğum temizliğini düşünüyorum nasıl yapıcam diye kaldı 8 hafta 🙈isim konusu evet bayağı sıkıntılı oluyor sonuçta ömürlük ismail i eşim istedi bende çınar ve ege arasında kalmıştım çınar ı bekarlıktan beri severdim öyle çıktı ortaya 🥰Anıl da çok güzel bir isim adıyla yaşasın inşallah 🧿✨
Snszasla hepsi çok güzel, güzel günlerde giysin
Snszasla yaaa çok güzeller 😍 güzel,sağlıklı,mutlu günlerde kullansın 😊
Snszasla maşallah rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah 🤗
Snszasla canım bende 32+2 oldum şu an bebişimin kıyafetleri makinede yıkanıyor.
Snszasla çok tatlılarmış güle güle kullansın oğluşun🥰