• Alışveriş
  • Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣

Bubek amin teşekkür ederim lcw den aldım hepsini 🤗 yerleri filan da çok güzel tavsiye ederim

MucizeBirKalp amin inşallah tek duamız o gerçekten rabbim sevinçlerimizi yarım bırakmasın sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🤗🤲🏻

Çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun inşallah. İki yaşında kızım var ona kıyafet aldığım zaman hala çok heyecanlanıyorum 😅

Hilalgc 😀 yeri çok güzel dışarı filan çıkarken çok güzel olur 🤗 özellikle şapkası puf puf resmen

Snszasla hepsi çok güzel sağlıkla kullansınlar bugün 34 haftamdayım herşeyi alındı yıkandı üyülendi yerleştirildi hastane çantamız bile hazır işimizi riske atmıyoruz 😅

Hann amin inşallah allah razı olsun. anne olmak böyle birsey demekki her anlarında tekrar tekrar heyecanlanıyoruz 🤭🥰

Snszasla ay lcw nin herseyi çok gzl oluyo iki cocugumu büyttm vllha bnmklerle ablm büyütyr simdidr

Semanurry amin inşallah teşekkür ederim 😀🤭🥰 maşallah artık gerçekten hazırlamak gerek iyi yapmışsınız her an herşey olabilir çünkü 😀 bende sizin gibi 34 de filan hazırlamış olurum galiba sonrası da bekleyiş ile geçer şaka maka sonlara geliyoruz ya 🤭😀

Bubek maşallah sağlıkla büyüsünler.evet ya gerçekten de çok güzel yerleri kaliteli yani insan aldığına hiç pişman olmuyor bende çok sevdim 🤗

Snszasla evet aynen öyle daha sonrasında temizliği vs var dinlenceksin yürüyüşler falan biraz vakit ayırcaksın kendine son zamanlarımız kıymetini bilelim 😅

Semanurry evet ya doğru bi de ev temizliği var 😀 doğum başlasın diye spor yapmak haraket etmeler filan var 😀 valla biraz da korkuyorum ilk gebeliğim doğum nasıl olacak filan o da ayrı bi konu zaten 😂🤭

Snszasla çok güzel ancak çok mavi buldum biraz hardal rengi kırmızı veya kahverengi ekleseydiniz keşke yinede çok güzel 😍

Srhtzlyh 😀 işte annelik tam da o an başlıyor demekki kendimizi önemsemezken şimdi den kıyafetlerine bile nasıl dikkat ediyoruz😂

Handevebade haklısınız o konuda yaa güya ortak renkler alacaktım ama hepsini mavi almışım 😂 böyle bi arada görünce anladım doğsun artk onları da öyle alırım 🤭

Snszasla bu kadar kıyafet yetmeyebilir özellikle kış bebeği ise 😊 bence siz alın yinede birde tavsiyem kış bebeği ise alt üst takım alın tulumun hepsini soyunca bebek üşütüyor ama alt üst alınca sadece altını sıyırıp değişiyorsunuz sorun olmuyor💕