• Alışveriş
  • Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣

Srhtzlyh yaa maşallah çok tatlılar 🐣🥰 gerçekten insan bunlarla uğraşınca ayrı bi enerji geliyor etiketler de evet valla hem kıyafetler küçük hem de fazla fazla alınca ancak temizleniyor 🐣 üzerlerinde görmek ayrı bi mutluluk verecek eminim sağlıkla bi gelselerdi inşallah çok az kaldı sanki zaman hemen gelecekmiş gibi 💙🥰🤗

Snszasla alttakı 2 li mıckey mouslu olan altlar kaç beddn acaba bende İnternet et sitesinden alıcam 36 mı 6 9 mu karar veremedim bedeni küçük mü

13ikranur ben o michey Li olanları 3-6 ay aldım ama bedenleri biraz küçük gibi yani ilk doğduğu zamanlar giyer genelde.istersen biraz büyük olsun dersen 6-9 Al

Snszasla gereksiz çok fazla etiket koymuşlar mağaza etiketi fiyat etiketi belinin içinde bi etiket ensesinde bi etiket😅 evet ya hiç bu kadar severek çamaşır serdiğimi hatırlamıyorum🤭 Rabbim hepimizin aldıklarını sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah😊🌸

Hilalgc o takımı 72 TL ye aldım canım ama çok güzel yeri tavsiye ederim kesinlikle

Srhtzlyh 😀 bizim kıyafetlerimiz olsa etiketlerini kopartıp atarız ben dün etiketleri çıkartırken aman birsey olmasın diye makasla kestim o derece dikkat ediyor insan 😀🐣 o kadar Zevki ki gerçekten kıyafetler gelene kadar bile insan anlamıyor gerçek olup olmadığını şimdi evin bi bölümü resmen ona ayrılıyor dolapta eşyaları yer kaplıyor cidden güzel heyecanlar 😀

Bubek amin teşekkür ederim lcw den aldım hepsini 🤗 yerleri filan da çok güzel tavsiye ederim

MucizeBirKalp amin inşallah tek duamız o gerçekten rabbim sevinçlerimizi yarım bırakmasın sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🤗🤲🏻