Srhtzlyh yaa maşallah çok tatlılar 🐣🥰 gerçekten insan bunlarla uğraşınca ayrı bi enerji geliyor etiketler de evet valla hem kıyafetler küçük hem de fazla fazla alınca ancak temizleniyor 🐣 üzerlerinde görmek ayrı bi mutluluk verecek eminim sağlıkla bi gelselerdi inşallah çok az kaldı sanki zaman hemen gelecekmiş gibi 💙🥰🤗
Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣
Snszasla alttakı 2 li mıckey mouslu olan altlar kaç beddn acaba bende İnternet et sitesinden alıcam 36 mı 6 9 mu karar veremedim bedeni küçük mü
Srhtzlyh 😀 bizim kıyafetlerimiz olsa etiketlerini kopartıp atarız ben dün etiketleri çıkartırken aman birsey olmasın diye makasla kestim o derece dikkat ediyor insan 😀🐣 o kadar Zevki ki gerçekten kıyafetler gelene kadar bile insan anlamıyor gerçek olup olmadığını şimdi evin bi bölümü resmen ona ayrılıyor dolapta eşyaları yer kaplıyor cidden güzel heyecanlar 😀
Snszasla tamam canım cok sagol 😊
Hilalgc https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Takim/4375720/1027959
açar mı linki emin olamadım ama halen var takım canım hatta 64 TL ye düşmüş
Snszasla hayirli olsun rabim gule gule kullanmayı nasip etsin
Havailgen33 amin inşallah cümlemizin evladı için inşallah 🤲🏻🤗
Snszasla saglikla giydirmeyi eskisi kirletmeyi nasip etsin Allahim. Bebeklerimize vaktiyle kavusalim insallah 🙏
MucizeBirKalp amin inşallah tek duamız o gerçekten rabbim sevinçlerimizi yarım bırakmasın sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🤗🤲🏻