• Alışveriş
  • Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣

Snszasla aynen öyle canım iki gün sonra kucağımıza alınca bı bakicaz büyümüşler kocaman adam olmuşlar ☺️🥰 amin canım inşallah 🙏☺️

Cerla öyle tabiki insan her iki duyguyuda tatmak istiyor 🤗

Snszasla 2 takım üst üste giydirdim ben ondan yetmez dedim ama evinizın sıcaklığından eminseniz yeterli gelir canım🥰

Handevebade kalerüferli evimiz canım baya da sıcak oluyor o yüzden yeterli diye düşünüyordum ben ,sen öyle deyince alsam mi diye kararsız kaldım açıkçası 🤭 olmadı doğduğunda ihtiyaç durumuna göre tekrar alırım 🤗

Snszasla benimde kalerüferli ama baya pimpirikli davrandım evi ve üstünü sıkı giydirdim fırın gibiydi😂

Snszasla çok güzeller sağlıkla giysin bizde 31 haftadayız ufaktan ufataktn hazırlanıyoruz 38 de sezaryen olucaz nasipse bel ağrılarım kasıklarım ağrıyor sizdeyse oluyorumu şikayetler

Eygm amin inşallah allah razı olsun 🤗evet bendede oluyor geceleri agrıyordu kasıklarım sadece ama mesela su an bile agrıyor. Bel agrısı Ful vardı zaten bu haftalarda daha fena olmaya başladı 🤭

Snszasla Maşallah diyimde hiç üşütmedim hala da dikkat ediyorum 1 yaşına yeni girdi kızım özellikle kız çocugu üşüttüğü zaman idrar yolları iltihabı oluyor ondan korkuyorum 😕

Handevebade evet ya o yüzden gerçekten çok dikkat etmek gerek.bizler bile su anlar da az su içsek hemen kendini gösteriyor

Semanurry 😀ne kadar motive etsek de sonrasında tekrar bi korku sarıyor valla bende diyorum kendime yaparsın dayanırsın diye sonra diyorum ya nasıl yapacağım acısı nasıl olacak sürekli bu döngü içindeyim 🤭😀ama çare yok ki öyle yada böyle olacak onu biliyoruz en azından 😂

Snszasla valla ben şuan korkmuyorum kızıma kavuşmamın o an ki mutluluğunu hayal ediyorum evet zor ama tarifi eşsiz bir sevgi 🤍💓🤲🏻

Semanurry tabiki mutluluk ayrı ama insan yinede indiler ediyor sağlıkla kavuşalım da acısı geçer mutluluğu kalıcı 🤗