Snszasla aynen öyle canım iki gün sonra kucağımıza alınca bı bakicaz büyümüşler kocaman adam olmuşlar ☺️🥰 amin canım inşallah 🙏☺️
Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣
Snszasla 👍👍💞💞💞aynen cnm sag salim kucağına alırsın inşallah anıl olacaktı demi adıyla yasasın
bir_pasa_annesi evet Anıl olacak 🤗inşallah oğlum da sever adını 🤲🏻🐣
Snszasla buraya bu şekilde resim nasıl yukleniyo tarif eder misiniz ben yapamiyorum
2prens-annesi Google hızlı resim yaz canım oradan sayfa yı aç yükle ikinci sırada olan linki kopyala buraya yapıştır. Hatta direk atayım sana
Teşekkür ederim 🥰
Snszasla inşallah cnm güzel isim ❤️
Snszasla 2 takım üst üste giydirdim ben ondan yetmez dedim ama evinizın sıcaklığından eminseniz yeterli gelir canım🥰
Handevebade kalerüferli evimiz canım baya da sıcak oluyor o yüzden yeterli diye düşünüyordum ben ,sen öyle deyince alsam mi diye kararsız kaldım açıkçası 🤭 olmadı doğduğunda ihtiyaç durumuna göre tekrar alırım 🤗
Snszasla benimde kalerüferli ama baya pimpirikli davrandım evi ve üstünü sıkı giydirdim fırın gibiydi😂
Handevebade 😀annelik işte demekki üşüyorlar sanıyoruz
Snszasla Maşallah diyimde hiç üşütmedim hala da dikkat ediyorum 1 yaşına yeni girdi kızım özellikle kız çocugu üşüttüğü zaman idrar yolları iltihabı oluyor ondan korkuyorum 😕
Handevebade evet ya o yüzden gerçekten çok dikkat etmek gerek.bizler bile su anlar da az su içsek hemen kendini gösteriyor