• Alışveriş
  • Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣

Cerla bana da o haftalarda kız dediler 😀 20. Haftama kadar kız diye biliyordum detaylıya bi girdik erkek dedi dedim hayır yanlıs görüyorsunuz siz kız demiştiniz bi daha bakın dedim direk bacak arasını gösterdi bak erkek diye😀 o yüzden ben o haftalarda yapılan tahmine pek inanmıyorum 🤭

Caglanuroney 😀çok tatlı heyecanlar gerçekten ya bi de geçmez sanıyoruz ama alakası yok valla zaman öyle bi geçiyor ki. Her gün ayrı bi telaş oluyor bi avazda kurtulalım inşallah 🤭🤗

Snszasla allahım içime su serpin ya inşallah bide böceğim olur nasıl sevindim şimdi ya
      Umarım yanılmıştır

Srhtzlyh bende alısveriş yapacagım ama ne alacagım bilmiyorum ilk gebeligim bana fikir verirmisiniz 03 ay aldınız mı siz genelde 3 6 al diyorlar da napcam bilmiyorum

Cerla inşallah gönlüne göre olur 🤗 kız da olsa erkek de olsa rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰🤗

Aysesss benimde ilk olucak ama tecrübeli annelerden biraz bilgi aldım. Yarı yarıya 0-3 ay ve 3-6 ay aldım. Ben yenidoğan ve 0-3 ayı aynı sanıyordum öyle değilmiş 🤭 yenidoğan olarak sadece 10lu hastane çıkışıyla birkaç tane takım var gerisi 0-3 ve 3-6😊 elimde şuan listem olsaydı atardım sizede fikir olurdu ama kağıda yazıp aldığımı çizdim sonrada çöpe attım

Snszasla hayirli olaun insallag saglikla giymeyi nasip etsin biz 35 haftalik olduk malesef hala hicbirsey alamadik ama ablam saolsun bjr kac parca verdi simdilik idare edicez esim yeni okulu bititdi hayirlisyla ataninca guzel bir isi olunca o zaman aliriz tek istegim saglikla gelsin oglusum yeter bana

handesen73 amin inşallah teşekkür ederim allah razı olsun🤗 sizin de doğumunuza az kalmış bende çok alma taraftarı değilim zamanla alırsınız inşallah hemen büyüyorlar zaten rabbim can sağlığı versin sağlıkla alalım da kucağımıza onlar hallolur inşallah 🤗

Snszasla yaaa bnmde oğlum olacak inşallah sağlıkla giydir cnm çok tatlılar fiyatlar nasıl şuan indirim var mı

Snszasla amin canım cümlemize inşallah
              Evlat Ayrımı yok ama gönül olmayanıda istiyor😊

Snszasla aynen öyle canım iki gün sonra kucağımıza alınca bı bakicaz büyümüşler kocaman adam olmuşlar ☺️🥰 amin canım inşallah 🙏☺️

Cerla öyle tabiki insan her iki duyguyuda tatmak istiyor 🤗

Snszasla 2 takım üst üste giydirdim ben ondan yetmez dedim ama evinizın sıcaklığından eminseniz yeterli gelir canım🥰