• Alışveriş
  • Ogluşumun ilk kıyafetleri geldi nasıllar sizce 🤗💙🐣

Caglanuroney maşallah darısı bize inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤗 bizim de o haftalarda bitmiş olur inşallah diye temenni ediyorum 🤭

Zumra12345 çok teşekkür ederim amin inşallah cümlemizin evladı hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻🥰

Snszasla inşallah cnm ❤️cok değişik duygular demi ben doğum yapalı 8 ay oldu burda böyle sizleri gördükçe hep kendimi hayal ediyorum o haftalarda ben söyleydim böyleydim diye o günleri cok özledim hele de tekmesini💞

Snszasla 12+2 iken %70 kız dedi. Kızım var bide oğlum olsun çok istedim ama önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olması yinede içimde Bi oğul var🥰

Snszasla amin canım hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah 🙏🥰 biter canım nasıl biticek diyodum bı başladık baktım ki bitmiş hazırlık 😂

bir_pasa_annesi evet ya gerçekten çok farklı bi duygu insan bi yandan anne oluyorum ya diyor bi yan dan da korkuyor ama en Çok da mutluluk duyuyor. Hatta diyorum zaman az kaldı ben doğunca içimde attığı tekmeleri özlerim diyorum 🤭 halbuki kollarımda olacak ama aynı bedende olamayacağız😒 o yüzden gerçekten böyle hissetmenize hak veriyorum bende Çok özlerim çünkü

Cerla bana da o haftalarda kız dediler 😀 20. Haftama kadar kız diye biliyordum detaylıya bi girdik erkek dedi dedim hayır yanlıs görüyorsunuz siz kız demiştiniz bi daha bakın dedim direk bacak arasını gösterdi bak erkek diye😀 o yüzden ben o haftalarda yapılan tahmine pek inanmıyorum 🤭

Caglanuroney 😀çok tatlı heyecanlar gerçekten ya bi de geçmez sanıyoruz ama alakası yok valla zaman öyle bi geçiyor ki. Her gün ayrı bi telaş oluyor bi avazda kurtulalım inşallah 🤭🤗

Snszasla allahım içime su serpin ya inşallah bide böceğim olur nasıl sevindim şimdi ya
                Umarım yanılmıştır

Srhtzlyh bende alısveriş yapacagım ama ne alacagım bilmiyorum ilk gebeligim bana fikir verirmisiniz 03 ay aldınız mı siz genelde 3 6 al diyorlar da napcam bilmiyorum

Cerla inşallah gönlüne göre olur 🤗 kız da olsa erkek de olsa rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰🤗

Aysesss benimde ilk olucak ama tecrübeli annelerden biraz bilgi aldım. Yarı yarıya 0-3 ay ve 3-6 ay aldım. Ben yenidoğan ve 0-3 ayı aynı sanıyordum öyle değilmiş 🤭 yenidoğan olarak sadece 10lu hastane çıkışıyla birkaç tane takım var gerisi 0-3 ve 3-6😊 elimde şuan listem olsaydı atardım sizede fikir olurdu ama kağıda yazıp aldığımı çizdim sonrada çöpe attım

Snszasla hayirli olaun insallag saglikla giymeyi nasip etsin biz 35 haftalik olduk malesef hala hicbirsey alamadik ama ablam saolsun bjr kac parca verdi simdilik idare edicez esim yeni okulu bititdi hayirlisyla ataninca guzel bir isi olunca o zaman aliriz tek istegim saglikla gelsin oglusum yeter bana

handesen73 amin inşallah teşekkür ederim allah razı olsun🤗 sizin de doğumunuza az kalmış bende çok alma taraftarı değilim zamanla alırsınız inşallah hemen büyüyorlar zaten rabbim can sağlığı versin sağlıkla alalım da kucağımıza onlar hallolur inşallah 🤗

Snszasla yaaa bnmde oğlum olacak inşallah sağlıkla giydir cnm çok tatlılar fiyatlar nasıl şuan indirim var mı

Snszasla amin canım cümlemize inşallah
                        Evlat Ayrımı yok ama gönül olmayanıda istiyor😊