SevdaPlt ben 11 haftalıkken erkeğe benzio dedi ve hep erkek çocuğuna odaklandık eşimle 16 haftalıkken tekrar kontrole gittğimde kız dediler ve şuan 24. Haftadyız hala kız o yüzden erken tahminlere aldanma fazla canım
Cinsiyeeet 🤔🤔
derindoruk inşallah öğrenirsiniz 😊 birdahaki kontrolünüz ne zaman 😊
Bilmiyorum ki bakalım artık hayırlısı ama çok merak ediyorum sağlıklı olsun da gerisi pekte önemli değil ilk bebişimiz zaten 🤗
Nimetfatih 10.gün 🤗 10gün sonrasında oluyo genelde
- Düzenlendi
Banada 11. Ve 14. Haftada erkek diye tahmin etti şuan 18+6 ve bugün ögrendim kız 16 haftadan önce inanmamak gerekiyor
SevdaPlt öğrendiğiniz zaman yazarsınız gene 😊😊
SevdaPlt kız erkek farketmiyor canım bana göstermiyor diye kız dediler hep ama erkekmiş.
Tamam canımm kaç haftalıksın sen
SevdaPlt 16 😊
Bizden büyüksüün maşallah 🤗 bizim whatsap grubumuz var o yüzden burda pek takılmıyorum ordayız arkadaşlarla 😂
SevdaPlt doğrudur canım 😊
Bakalımm yarın gidim bi hayırlısıyla kısmet bulantınız varmı
SevdaPlt bugün o yüzden gitmiştim aslında kontrolüme 2 hafta vardı. Bulantım ara sıra oluyor ama olduğu xaman acillik oluyorum genelde 😅
Nimetfatih benim sürekli yok çok şükür kaç günde bir oluyo ama iki sefer acillik oldum su içemiyorum yaa ben
SevdaPlt gün olarak diyemem balıkesirden ankaraya gidip geldim 1 hafta önce hiç bulantım olmamıştı. Ama bugün çok vardı.
Nimetfatih valla aynen kahvaltı yapamayacak kadar çoktu bazen hiç olmayınca yine korkuyorum bişeymi oldu die 😔
SevdaPlt 12+6 da öğrendim canım
SevdaPlt biz 12+6da öğrendik senin için henüz erken tahmin etse bile yanlış çıkabilir