Leylatnlk SevdaPlt ben 11 haftalıkken erkeğe benzio dedi ve hep erkek çocuğuna odaklandık eşimle 16 haftalıkken tekrar kontrole gittğimde kız dediler ve şuan 24. Haftadyız hala kız o yüzden erken tahminlere aldanma fazla canım
SevdaPlt Bilmiyorum ki bakalım artık hayırlısı ama çok merak ediyorum sağlıklı olsun da gerisi pekte önemli değil ilk bebişimiz zaten 🤗
Nazyun Banada 11. Ve 14. Haftada erkek diye tahmin etti şuan 18+6 ve bugün ögrendim kız 16 haftadan önce inanmamak gerekiyor
SevdaPlt Nazyun erkek kendini çabuk belli eder diyolar neyse yaa sıkıntı çıkmasında bekleriz pıhtılaşma var die hep korku da var bende 😔
SevdaPlt Bizden büyüksüün maşallah 🤗 bizim whatsap grubumuz var o yüzden burda pek takılmıyorum ordayız arkadaşlarla 😂
Nimetfatih SevdaPlt bugün o yüzden gitmiştim aslında kontrolüme 2 hafta vardı. Bulantım ara sıra oluyor ama olduğu xaman acillik oluyorum genelde 😅
SevdaPlt Nimetfatih benim sürekli yok çok şükür kaç günde bir oluyo ama iki sefer acillik oldum su içemiyorum yaa ben
Nimetfatih SevdaPlt gün olarak diyemem balıkesirden ankaraya gidip geldim 1 hafta önce hiç bulantım olmamıştı. Ama bugün çok vardı.
SevdaPlt Nimetfatih valla aynen kahvaltı yapamayacak kadar çoktu bazen hiç olmayınca yine korkuyorum bişeymi oldu die 😔