En erken 11 haftalık öncesi mümkün değil cinsiyet organları yeni oluşmaya başlıyor bu haftada

Ben bugun gittm 12+6 söylemedi doktor bebek kucuk dedi imkansiz 10. Haftada öğrenmek

derindoruk bende 10 gün önce gittim göstermiyor erken dediler bıgün gittiğimde gösterdi. Bide canınızı çektirmek gibi olmasın ama girmeden 30 45 dk önce çikolata yemeye çalışın onun etkisi de var sanırım.😊

SevdaPlt ben 11 haftalıkken erkeğe benzio dedi ve hep erkek çocuğuna odaklandık eşimle 16 haftalıkken tekrar kontrole gittğimde kız dediler ve şuan 24. Haftadyız hala kız o yüzden erken tahminlere aldanma fazla canım

Bilmiyorum ki bakalım artık hayırlısı ama çok merak ediyorum sağlıklı olsun da gerisi pekte önemli değil ilk bebişimiz zaten 🤗

Banada 11. Ve 14. Haftada erkek diye tahmin etti şuan 18+6 ve bugün ögrendim kız 16 haftadan önce inanmamak gerekiyor

Nazyun erkek kendini çabuk belli eder diyolar neyse yaa sıkıntı çıkmasında bekleriz pıhtılaşma var die hep korku da var bende 😔

SevdaPlt kız erkek farketmiyor canım bana göstermiyor diye kız dediler hep ama erkekmiş.