Banada 11. Ve 14. Haftada erkek diye tahmin etti şuan 18+6 ve bugün ögrendim kız 16 haftadan önce inanmamak gerekiyor

Nazyun erkek kendini çabuk belli eder diyolar neyse yaa sıkıntı çıkmasında bekleriz pıhtılaşma var die hep korku da var bende 😔

SevdaPlt kız erkek farketmiyor canım bana göstermiyor diye kız dediler hep ama erkekmiş.

Bizden büyüksüün maşallah 🤗 bizim whatsap grubumuz var o yüzden burda pek takılmıyorum ordayız arkadaşlarla 😂

Bakalımm yarın gidim bi hayırlısıyla kısmet bulantınız varmı

SevdaPlt bugün o yüzden gitmiştim aslında kontrolüme 2 hafta vardı. Bulantım ara sıra oluyor ama olduğu xaman acillik oluyorum genelde 😅

Nimetfatih benim sürekli yok çok şükür kaç günde bir oluyo ama iki sefer acillik oldum su içemiyorum yaa ben

SevdaPlt gün olarak diyemem balıkesirden ankaraya gidip geldim 1 hafta önce hiç bulantım olmamıştı. Ama bugün çok vardı.

Nimetfatih valla aynen kahvaltı yapamayacak kadar çoktu bazen hiç olmayınca yine korkuyorum bişeymi oldu die 😔

SevdaPlt biz 12+6da öğrendik senin için henüz erken tahmin etse bile yanlış çıkabilir

SevdaPlt canım 11. Haftadan önce olmaz bu zamanlar cinsiyet ayrımı oluşuyo çünkü. Ama 12-14 haftalar arası tahmin oluyo bu tahminlerde yanılma payını da düşünmek lazım. Bazen 12. haftada bebeğin kordonu pipi gibi gözükebiliyo örneğin. En güzeli 16. Haftayı beklemek 14 ve 15nci haftalarda da yanılma payı çok az ❤

9.haftada cinsiyet ayrımı oluyo die biliyorum ama napalım beklicez sabırla 🤗

SevdaPlt bu konuda doktor tecrübesi çok önemli..gerçekten kaliteli,işinin ehli bi doktorsa ve bebekte gösteriyorsa doktorunuz söyler ve pek yanılma payı olmaz..benim kendi doktorum 12+3 de söyledi kızım olacağını 32.haftadayım hiç değişmedi...burda okuyorum yok değişiyor yok kordonu pipi gibi gördü vs..bana saçma geliyor..hiç söyleme daha iyi..anne içinde travma..1 ay 2 ay çocuğu başka cinsiyetle seviyorsun sonra bi bakıyorsun değişmiş şok..😁😁😁Allah hepimizin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah..sağlıkla mutlulukla gelsinler...💜💜💜