En erken 11 haftalık öncesi mümkün değil cinsiyet organları yeni oluşmaya başlıyor bu haftada
Cinsiyeeet 🤔🤔
SevdaPlt benim 16 haftalık bugün öğrendim. Oğlum olacak Allah nasip ederse 😊
Nimetfatih maşallah bizim çok erken ama çok merak ediyorum özel tahmin yürütür diyolar heveslendim 😔
SevdaPlt tahmin yürütürler ama en net sonuçlar 15 16 haftadan sonra diye biliyorum 😊
Nimetfatih 15+2 idim özelde dedi ki bacaklar kapalı daha erken.
Ben bugun gittm 12+6 söylemedi doktor bebek kucuk dedi imkansiz 10. Haftada öğrenmek
derindoruk bende 10 gün önce gittim göstermiyor erken dediler bıgün gittiğimde gösterdi. Bide canınızı çektirmek gibi olmasın ama girmeden 30 45 dk önce çikolata yemeye çalışın onun etkisi de var sanırım.😊
Nimetfatih bu sefer yiycem ya midem bulanıyor diye yiyemedm
SevdaPlt ben 11 haftalıkken erkeğe benzio dedi ve hep erkek çocuğuna odaklandık eşimle 16 haftalıkken tekrar kontrole gittğimde kız dediler ve şuan 24. Haftadyız hala kız o yüzden erken tahminlere aldanma fazla canım
derindoruk inşallah öğrenirsiniz 😊 birdahaki kontrolünüz ne zaman 😊
Bilmiyorum ki bakalım artık hayırlısı ama çok merak ediyorum sağlıklı olsun da gerisi pekte önemli değil ilk bebişimiz zaten 🤗
Nimetfatih 10.gün 🤗 10gün sonrasında oluyo genelde
- Düzenlendi
Banada 11. Ve 14. Haftada erkek diye tahmin etti şuan 18+6 ve bugün ögrendim kız 16 haftadan önce inanmamak gerekiyor
SevdaPlt öğrendiğiniz zaman yazarsınız gene 😊😊
SevdaPlt kız erkek farketmiyor canım bana göstermiyor diye kız dediler hep ama erkekmiş.
Tamam canımm kaç haftalıksın sen
SevdaPlt 16 😊
Bizden büyüksüün maşallah 🤗 bizim whatsap grubumuz var o yüzden burda pek takılmıyorum ordayız arkadaşlarla 😂