Bademlii canım öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🐣kesiden önce iğne yaptığını belirtmişsin iğne vajinaya mı yapıldı?iğne yapılırken hissettin mi ?

Bademlii yaaa ne kadar güzel bir doğum hikayesi çok mutlu oldum inşallah benim de bu kdr güzel olur. Gözünüz aydın Allah sağlıklı ömür nasip etsin size ve bebişinize 😘

Polencim aminnn canım teşekkür ederim. evet canım kesi atacağı yere yapıyor uyuşsun diye normal iğne yani kan alırken nasıl hissediyorsak o şekilde bişeydi ☺️

D-M cook teşekkür ederim inşallah sizlerinde çok çok kolay ve sağlıklı geçer doğumu 🥰

• D-M bunu beğendi.

Bademlii ayy bnm doğum günümde doğum yapmışsın rabbim uzun ömürler nasip etsin inşallah ❤ darısı başıma bnm çok zor geçti ilk doğumum

prensesim35 çok teşekkür ederim amin inşallah 🥰 her doğum birbirinden farklıdır eminim bu sefer çok güzel geçecek iyi düşünün siz 😍

Bademlii masallah cnmm :))) bzde 38 olduk bugn hfif kask agrilri olyo ama nst ye grdim doktr sknti yok henuz dogum gorulmyo dedi bekliyorz😅😅😅 meryem ana otuna hngi dualari okudnz

Mrv24orn valla dediğim gibi 39+3 e kadar hiç gerçek ya da yalancı sancı gelmedi bana da ama bi anda oldu 😂 böylesi daha iyidir belki de öyle düşün 😍 otu koyduktan sonra Meryem suresi ayetel kursi ve felak nas okudu annem

Bademlii ya valla supersiniz😍ne guzel umut oldunuz🙏dogumum aksam sabah bazı insanlar ne kadar kotu enerjide yaysa bunu okumak cok guzeldi insallah hayırlı evlat olur 💓

Bademlii maşallah sübhanallah ne de güzel olmuş dogumunuz Rabbim sağlık uzun ömür versin inşallah Rabbim bızede nasip etsin inşallah 🤲