Monnarosaa bu Dr ler in acelesi ne ya ben çok kızıyorum benim kızım 40+3 de kendi sancılarım la doğdu 4100 gram yani bekleyebilirdi suyu falan sıkıntı değilse niye hemen suni sancı
0 sancı 0 açılma- suni sancılı epiduralli 24 saatlik doğumum ...⌛️♥️
Kesiniz oldu mu peki
Monnarosaa beklemedeyim canım bnde 39+1deyim
Nefesimolsun senle aynı durumdaymışız benimde 32 haftadan sonra baş gelişti ama sıfır sancı 40 hafta sonrasını doktorum da bende beklemek istemedik
EsraUmt 2 saatte bir ben ilaç vermelerini istedim 2 saatten sonra sancılar hissediliyordu çünkü
MinikKoala amin canım inş 🥰 doktorum kesi yaptı çok fazla sancı çektiğim için zorlamak istemedi daha fazla ama dikişlerden yana sıkıntım yok şuan
Kaç kg doğdu
aysegulkaya az kalmış canım inş kolay bi şekilde doğurursun ♥️
Zehram evet oldu maalesef sancı çok fazla çektiğim için doktor sanırım daha da zorlamak istemedi
Kubra33 3250 gr
Monnarosaa hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende 38+5 te kontrole gittim ve açıklığm daha 1 cm di suyum azalmıştı be doktorum bebeği almamız lazım dedi ve suni sancı verdi tam 10 saat suni sancı çekmeme rağmen açıklığım sadece 2 cm olmuşru epidural yapalım dedi bende bebeğimi riske atmamak için sezeryan yapın dedim ve sezeryanla bebeğimi doğurdum 3 gün ağrıdan kıvrandım suni sancı çok kötü birşey birde üstüne sezeryan hala dikiş yerlerim ağrıyor,normal doğum diye başından beri yürüdüm,pilates topları squatlar hiçbiri olmadı.Allah hepimize kolaylıklar versin ama normal doğum yapamadığım için çok üzgünüm ve ağrılarım hala devam ediyor,siz epiduralde hemen toparlanabildiniz mi???
Monnarosaa banada yarın suni sancı verilecek şu an ssncı gözükmüyor nst de açılmam var mı bilmiyorum ama korkuyorum açıkçası zor diyorlar suni için
Monnarosaa ama epidurali sancı çektikten sonra veriyorlarsa ne anlamı kalıyor epidural almanın
Deryotti keşke epidural ile devam etseydin o kadar sancı çekmişsin 😞 bende korktum sezeryana dönmekten ama son ana kadar sabır dedim çok şükür şuan ne ağrı ne sızı var bebeğimle ilgileniyorum uyuyorum dinleniyorum. Normal doğumun sonrası cidden acıları unutturuyor
Margaret epidural olmadan önce ki sancı ile olduktan sonra ki sancı kıyaslanmayacak derece de oluyor. Ben epidural olmamak için direttim ne açılmam oldu ne nefes alabildim kıvrandım. Epidural hem acımı kesti hemde açılmamı hızlandırdı. Epiduralde sadece çok şiddetli olanları hissediyorsunuz
sevval5481 suni den korkma suni sancıyı kestiklerinde kendi sancım ondan da beterdi hemde açılmam gecikti suni vermediklerinde
Monnarosaa peki neden 39+4
Beklemeniz gerekmezmiydi 41 e kadar
Monnarosaa bi kaç kişiden duydum suni normale göre daha iyi dediler
Monnarosaa adet sancısı gibi mi
Monnarosaa birde suni verildiği gün mü doğum yaptınız