0 sancı 0 açılma- suni sancılı epiduralli 24 saatlik doğumum ...⌛️♥️
Fatma3447 beklentini düşük tutma ama korkmada baktın dayanamıyorsun kesinlikle epidural al. Doğumhaneden yürüyerek çıkarken iyi ki de dayanmışım sancılara dedim. 🥰
Monnarosaa epidural sonrası tekrar ağrı hissettiniz mi özellikle bebek çıkarken nasıldı acaba
Monnarosaa Allah analı babalı büyütsün 🥰 inşallah biz de sağlıkla alırız kucağımıza💗🙏
Gizemtsn1 Doğuma bir saat kala şiddetli sancıları hissediyorsunuz doğum anında da ıkınma hissi gelince baya hissettim ama bence epidural olmasa daha da dayanılmaz bir an olabilirdi.
KaanErkan-mom amin canım inşallah🥰
Monnarosaa merak ediyordum canım seni geçmiş olsun allah uzun ömüt versin
Anne oldunuz tebrik ederim sağlıkla kalın ❤️
Analı babali büyütmeyi nasip etsin inşallah🙏Ben de 39+ 4 üm.Normal doğum istiyorum.Yarın kontrolüm var.Bebeğim 32.haftadan itibaren baş aşağı pozisyonda ama açılmam yoktu 38.hafta itibariyle.Sancım olmaz ise suni sancı istiyorum ben de.Dr da 40 haftadan sonra beklemem diyor.Baya riski varmış.Allah hayırlısını nasip etsin.Yürüyüş ve pilates yapıyorum inşallah faydasını görürüm 🥰
Monnarosaa maşallah size rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun canm 🥰🥰🥰
aysegulkaya amin canım sağolasın senin durumun nasıl
busbus35 teşekkür ederimm♥️
Monnarosaa Ben de epidural istiyorum ne kadar zaman geçtikten sonra iğnenin uyuşukluk etkisi geçiyor
Sağlıkla büyüt inşallah gözün aydın😘😍💕🍼💖💝
Monnarosaa maşallah canım tebrik ederim darısı bizim başımıza artık 🥰 yırtılma yada kesin oldu mu acaba ? Ikınırken oluşmuş mu
Monnarosaa bu Dr ler in acelesi ne ya ben çok kızıyorum benim kızım 40+3 de kendi sancılarım la doğdu 4100 gram yani bekleyebilirdi suyu falan sıkıntı değilse niye hemen suni sancı
Kesiniz oldu mu peki
Monnarosaa beklemedeyim canım bnde 39+1deyim
Nefesimolsun senle aynı durumdaymışız benimde 32 haftadan sonra baş gelişti ama sıfır sancı 40 hafta sonrasını doktorum da bende beklemek istemedik
EsraUmt 2 saatte bir ben ilaç vermelerini istedim 2 saatten sonra sancılar hissediliyordu çünkü