• Doğum Hikayeleri
  • 0 sancı 0 açılma- suni sancılı epiduralli 24 saatlik doğumum ...⌛️♥️

Deryotti keşke epidural ile devam etseydin o kadar sancı çekmişsin 😞 bende korktum sezeryana dönmekten ama son ana kadar sabır dedim çok şükür şuan ne ağrı ne sızı var bebeğimle ilgileniyorum uyuyorum dinleniyorum. Normal doğumun sonrası cidden acıları unutturuyor

Margaret epidural olmadan önce ki sancı ile olduktan sonra ki sancı kıyaslanmayacak derece de oluyor. Ben epidural olmamak için direttim ne açılmam oldu ne nefes alabildim kıvrandım. Epidural hem acımı kesti hemde açılmamı hızlandırdı. Epiduralde sadece çok şiddetli olanları hissediyorsunuz

sevval5481 suni den korkma suni sancıyı kestiklerinde kendi sancım ondan da beterdi hemde açılmam gecikti suni vermediklerinde

Tubabilal 40 sonrası riskli olduğu için hem doktorum hemde ben beklemek istemedik hem bebek son zamanlar hızlı kilo alıyormuş riske atmayalım dedi

sevval5481 suni sancıda 70 de çıkan sancıyı hissetmezken kendi sancım da 70 e dayanamadım … adet sancısından çok çok farklı ve şiddetli

İlk doğumum olucak doğum süreci ile hiçbir bilgim yok. Ben epiduralı sadece sezaryanda yapıyorlar diye biliyordum mesela.. hayırlı evlat olsun inşallah bebeğiniz 😀

Monnarosaa önereceğim şeyler ya da tavsiyelerin var mıdır canım bu süreçte.Özellikledoğumu kolaylaştırmak içinneleredikkat etmek gerekir