• Doğum Hikayeleri
  • 0 sancı 0 açılma- suni sancılı epiduralli 24 saatlik doğumum ...⌛️♥️

Birgün bende doğurdum diye yazar mıydım diyordum çok şükür nasip oldu …🥰
Başlayalım doğum hikayeme 🙃bolca ağrılı bir süreç oldu benim için 39+4 de hiç açılma ve sancı olmaması nedeniyle suni sancı başlattık ilk 3 saat laylaylom aa ne güzel sancı var ama hissetmiyorum diyordum ama hissetmem lazımmış açılma olabilmesi için … ilk 3 saatten sonra 5 dk da bir sancı vurmaya başladı baya bi çektim doktor muayene etti sadece 1 cm dedi ama yıkılmadım o anlarda dayanılmayacak bir sancım yoktu takiiiiii öğlen saat 13.00 dan sonra öyle şiddetli vurmaya başladı ki nst de 80 i buluyor en fazla ama benim hissettiğim 180 diyebilirim. Doktorum epidural dedikçe yok ben dayancam dedim. Sonra suni sancıyı kesti biraz uyuyup dinlenmem için ama ne mümkün açılma 3 cm olmuş artık benim sancılarım başladı. Suni sancıyı arattı hem açılmam ilerlemedi hemde gece 23:00 a kadar süründümm pilates yapıyorum olmuyor yürüyorum olmuyor çok zordu.. epidural yapılsın yoksa ben dayanamıyorum ya da sezeryana döncez bu gidişle dedim. Doktorum ise 24 saat sancı çekmeme rağmen bir kere bile sezeryan demedi canım canım 🥰😂 epidural iğnesi baya korkutuyordu ama sancı yanında sinek ısırığı bile olamaz 10 snlik yanma oldu sadece ama epidural gerçekten prenses doğum kesinlikle tavsiye ediyorum doğum anında pek işe yaramıyor ama eminim ki o olmasa daha da kötü olurdum doğumda. Gece ebe her saat başı açıklığıma bakıp doktoruma bilgi veriyordu 9 cm açılmada gelecekti hastaneye. Epidural ilk açılmayı hızlandırdı 6 cm oldu ama ondan sonrası yine zulüm saat başı sadece mm ilerliyormuş. Bugünn sabah 7 de ebe geldi artık seni doğurtmak istiyorum dedi ve doğurttu da. Baya sık muayene etti ve her kasılma olduğunda ıkınmamı söyledi zor olsa da her kasılmada doğum yapar gibi yatakta ıkındım bebek kanalda değildi bu sayede kanala da girdi 07.30 da doktorum kontrole geldiğinde 10 cm açılma doğum başlamış diyince korku geldi bana ama ıkınmaktann vazgeçmedim 5-6 defa odada ıkınma hareketleri yaptık tam 08.00 da doğumhaneye girdik ve 08.16 prensesim kucağımdaydı o ann sanki 24 saat sancıyı ben çekmedim tüm acılarım dindi… çok şükür ben kavuştum darısı başınızı 🥰biraz uzun oldu sorryy🥰♥️

Bende de açılma olmasa suni sancıyla başlatırız korkuyorum biraz.

Gizemtsn1 Doğuma bir saat kala şiddetli sancıları hissediyorsunuz doğum anında da ıkınma hissi gelince baya hissettim ama bence epidural olmasa daha da dayanılmaz bir an olabilirdi.

Analı babali büyütmeyi nasip etsin inşallah🙏Ben de 39+ 4 üm.Normal doğum istiyorum.Yarın kontrolüm var.Bebeğim 32.haftadan itibaren baş aşağı pozisyonda ama açılmam yoktu 38.hafta itibariyle.Sancım olmaz ise suni sancı istiyorum ben de.Dr da 40 haftadan sonra beklemem diyor.Baya riski varmış.Allah hayırlısını nasip etsin.Yürüyüş ve pilates yapıyorum inşallah faydasını görürüm 🥰

Monnarosaa maşallah size rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun canm 🥰🥰🥰

Sağlıkla büyüt inşallah gözün aydın😘😍💕🍼💖💝

Monnarosaa maşallah canım tebrik ederim darısı bizim başımıza artık 🥰 yırtılma yada kesin oldu mu acaba ? Ikınırken oluşmuş mu

Monnarosaa bu Dr ler in acelesi ne ya ben çok kızıyorum benim kızım 40+3 de kendi sancılarım la doğdu 4100 gram yani bekleyebilirdi suyu falan sıkıntı değilse niye hemen suni sancı