• Bazen erken hamile kaldıgıma pişman oluyorun

Vldnaky haklısın umarım hersey hayırlısı olur allahım herkese huzur versın en azından bebil için huzur versin 😔

Gidip gonlunu almaya cekınıyorum neden bılmıyorum belkıde haklı o kadar cok arayıp işyerinde rahatsız etmemeliyim

Emin ol günde hiç aramadığım oluyo bile eşimi ondan bekliyorum rahatsız olmasın diye

Vldnaky ben sanırım daha olgunlaşamadım yaş olarak ondan küçügüm 23 yasındayım ve daha olgun olmam lazım sanırım herşeye küsüp yatak odasına gidiyorum onu tek bırakıyorım bunuda yapmamam lazım

Onuda anlamaya çalış lütfen bazı şeyleri alttan almak zorundayız böyle yaparak gerçekten onuda bunaltırsın uzaklaştırır senden daha ilgili ve anlayışlı ol bence herşey yoluna gircektir

Esraalmawla canım öyle dusunme çok normal bende hemen hamıle kaldım
      Ama tadını çıkart bu güzel duygunun aklına kötü seyler getırme
      İnsallah zamanla aklından güdüyor kötü düşünceler 🤗

Esraalmawla bende 23 yaşında evlendim , 2 yıl kesinlikle çocuk yapmayacağım dedim ilk ayda yanlışlıkla hamile kaldım . İlk duyduğum da hiç istemedim ağladım günlerce ama artık alıştım çok şükür. Eşimle 1 yıl nişanlı kaldık , ayni eve girince kesinlikle sevgililik gibi olmuyor . Eşim çok düşünceli iyi kalpli bir insan ama hamilelik konusunda çok ilgili değil . Meyve getireyim süt getireyim yapmıyor pek . Ama her insanın Olumluda olumsuzda tarafları var, olduğu gibi kabul etmek zorundayız . Evlilik bu işte .

Elifece dogru soyluyorsun canım benım eşim ilk günler cok heveslıydı onume meyvemı yemegımı hazırlardı smdıde yemek falan yapmıyorum ama ilk gunki gibi ilgilenmiypr

Esraalmawla evlilikten sonra öyle oluyor ama erkeklere bir rahatlık geliyor fakat bu kötü yönde değil üzülme. Çalışırken yoruluyorlar vs biz bile kendi adıma söylemem gerekirse bazen asker arkadaşı gibi davranıyorum kocama 🙂 hatta hamile olduğum için hassas davranırsa kızıyorum ,hamile olmazsam bozacak mı kendini diye 😃

Esraalmawla eşinin huyu benim eşimle aynı diyebilirim arkadaş ortamı sevmez konuşmama karşıdır sadece aileler olsun yeter ben 3 seneden sonra evlendim yani çok iyi tanıdım emin ol yıllar bişeyi değştrmio cnm erken gebe kaldm die yok tanımadm die üzülme hiç huy aynı huy ama zamanla brbrnzi açklarınzı hatalrnzı kapatıosnz öyle trip filan atma yüzüne herşeyi söyle küsmelerle uğrşma aradğnda sna neden derse aramak istdm de sakın gurur yapıp aramyı kesme kendne bakımı kesme kendni ezdrme bi süre sonra o sana uyum sağlıo mecbur yapıo bunu yani uzaktan onun seni anlamasını beklersen yanmışsın herşeyi sen hatrlat anlat bidaha bidaha bidaha sonra anlar sorumlulklrnı ve senin bebeğnin kıymetni ☺

Esraalmawla benzer şeyleri ilk gebeliğimde yaşadım şimdi çok hassassın ve fazla ilgi belliyorsun hiçbir ilişki ilk günkü Tutku sürprizler vs ile devam etmez ama bunlar yerini saygı ve sevgiye bırakır birbirinize alıştıkça her şey mükemmel olacak emin ol bebeğine konsantre ol her tartışmada gelip sırnaşıp gönlünü almasını bekleme bazen de sen sırnaş sakinleştir o henüz baba değil senin gibi hissedemez bebeğinizi 😇

Eşim gerçekten çok anlayışlı ama ben çok duygusallaştım bıgun instagrama kendi resmini attı diye agladım inanamıyorm kendime. 13aylık evliyiz daha.

Evlenince hiçbir koca aynı olmaz bu çok normal