• Bazen erken hamile kaldıgıma pişman oluyorun

Esraalmawla anladığım kadarıyla eşin kıskanç biraz galiba ama bu kısıtlama işi hiç olmamış sende kısıtlıyormusum eşini böyle

Gulsahoda arkadaşlarıyla gitmiyor sevgiliykende böyleydik hersey beraberdi ama şimdi ben bunaldım yanı kac haftadır evdeyım düşük tehlikem var diye dışarı cıkartmadıgını sotluyor bılmıyorum hamılelıkten mı bunalmıs hıssedıyorum oda alttan almıyor benı bugun pnu devamlı aradım dıye ınsanların ıcınde sureklı araman normal degıl dıuor

Canım sen çok takılmışsın böyle durumlara rahat ol lütfen hamilelik piskolojisi olabilir stres yapmamaya çalış bebeğinde etkilenir yoksa bende evdeyim sürekli ailem uzakta hiç bunları düşünmemeye çalışıyorum yoksa kafayı yerim bende

Vldnaky sendemi beniö gibisin ben bekarken cok aktiftim arkadaşlarım heryerı gezdım hep dışarıdaydım sımdı zor gelıyor

Ben trabzonluyum istanbula gelin geldim benimde burda doğru düzgün arkadaş çevrem yok eşimin ailesi burda bide buraları tam bilmiyorum genelde evde geçiyorum günlerimi

Vldnaky ben çok alıngan biriyim bide birazda evhamlı yani hep ilgi istiyorum sürekli benle ilgilensin işteyken arasın guzel mesajlar atsın bazen ıstıyorum cokmu ıstıyorum acaba

Sen bence sevgili döneminin tam tadını çıkartamamışsın ve sırf bu yüzden bu kadar ilgi bekliyosun hala ama dediğim gibi sevgili dönemiyle evlilik bir değil ve sen hemen evlenmişsin emin ol bunları dolu dolu yaşamış oşsaydın bu kadar takmış olmazdın bunları

Hamilelik döneminde hormonlardan dolayi çok alıngan olunuyo ondandır hem zaten evlenince hiç birşey eskisi gibi olmazki ama bebek doğunca daha iyi olur herşey inşaallah

Vldnaky haklısın umarım hersey hayırlısı olur allahım herkese huzur versın en azından bebil için huzur versin 😔

Gidip gonlunu almaya cekınıyorum neden bılmıyorum belkıde haklı o kadar cok arayıp işyerinde rahatsız etmemeliyim

Emin ol günde hiç aramadığım oluyo bile eşimi ondan bekliyorum rahatsız olmasın diye

Vldnaky ben sanırım daha olgunlaşamadım yaş olarak ondan küçügüm 23 yasındayım ve daha olgun olmam lazım sanırım herşeye küsüp yatak odasına gidiyorum onu tek bırakıyorım bunuda yapmamam lazım

Onuda anlamaya çalış lütfen bazı şeyleri alttan almak zorundayız böyle yaparak gerçekten onuda bunaltırsın uzaklaştırır senden daha ilgili ve anlayışlı ol bence herşey yoluna gircektir

Esraalmawla canım öyle dusunme çok normal bende hemen hamıle kaldım
                Ama tadını çıkart bu güzel duygunun aklına kötü seyler getırme
                İnsallah zamanla aklından güdüyor kötü düşünceler 🤗

Esraalmawla bende 23 yaşında evlendim , 2 yıl kesinlikle çocuk yapmayacağım dedim ilk ayda yanlışlıkla hamile kaldım . İlk duyduğum da hiç istemedim ağladım günlerce ama artık alıştım çok şükür. Eşimle 1 yıl nişanlı kaldık , ayni eve girince kesinlikle sevgililik gibi olmuyor . Eşim çok düşünceli iyi kalpli bir insan ama hamilelik konusunda çok ilgili değil . Meyve getireyim süt getireyim yapmıyor pek . Ama her insanın Olumluda olumsuzda tarafları var, olduğu gibi kabul etmek zorundayız . Evlilik bu işte .

Elifece dogru soyluyorsun canım benım eşim ilk günler cok heveslıydı onume meyvemı yemegımı hazırlardı smdıde yemek falan yapmıyorum ama ilk gunki gibi ilgilenmiypr

Esraalmawla evlilikten sonra öyle oluyor ama erkeklere bir rahatlık geliyor fakat bu kötü yönde değil üzülme. Çalışırken yoruluyorlar vs biz bile kendi adıma söylemem gerekirse bazen asker arkadaşı gibi davranıyorum kocama 🙂 hatta hamile olduğum için hassas davranırsa kızıyorum ,hamile olmazsam bozacak mı kendini diye 😃