genc-anne atilsin canm korkulcak hic bisey yok dikiste, cok rahat gecen bir surec olumsuz hic bisey dusunme her bunye farkli. Herkeste olan seyler sende olacak diye biseyde yok. Bende dikisliyim hic bir agrim sizim olmadi cok sukur kanamam olmadi ki olablr dediler ama olmadi. 1 aylik dinlenmenin ardindan simdi kontrollu bi sekilde isimede basladim bugun calisiyorum 🙏🏼
Serklajlı Annelerrr ❤️
genc-anne ilk ikisinin sebebini bilmiyorduk. Rahim ağzı yetmezliği diye bir şey duymamıştım o zaman. İkinci kayıptan sonra prof perinatoloji uzmanı söyledi bize, size mutlaka serklaj atılmalıydı diye. Üçüncü hamileliğimde o profesöre gittik. Serklajda yapıldı 36+5 de sağlıkla yavrumuzu kucağımıza aldık sonsuz şükür Rabbime. Şimdi bunları da inşallah aynı haftada sağlıkla almak naisb olur. Hepimize de inşallah
Netdlxx geneliğin 12 14 hafta arası yapılıyo canım 20 dakka sürüyo uyutuyolar seni işlem bittikten sonra adet ağrısı gibi sğrın oluyo belinde kasığında bu gayet normal ağrı kesici falan veriyolar zaten ben aynı gün taburcu oldum çok az kanamam oldu 1 hafta boyuncada lekelenmen devam ediyo hiç kalkmıyosun bir hafta sonra yavaş yavaş kendini yormadan işini görebiliyosun
Melisbol çok sevindim sizin adınıza ama sanki bana çalışamam gibi geliyor herks sürekli yatmaktan dinlenmekten bahsediyor.. ne iş yapıyorsunuz pekii?
bu arada güzel bilgileriniz için teşekkür ederim🙏🏻
Netdlxx canm eminol herkesin bunyesi farkli bende swrklaj oldum. Ne agrim
oldu ne kanamam ne lekelenmem. Herkeste ayni seyler olucak diye bisey yok rahat ol hic merk etmee 😊😊🙏🏼
Mmucizem eksik dilek dileme canm hep en iyisini geçir kalbinden
Ftszgn maşallahhh yaaa iyiki açmışım bu blogu 🙏🏻🥰🥰
Ftszgn acaba nasıl bulcaz o sayfayııı benı etiketlermisiniz o sayfaya ☺️☺️