Hatusss canm alttan muayeneden neden korkasın ki zararlı birşey olsa zaten doktorun sana onu teklif etmez bile bende kiloluyum ve benim de belli bir aya kadar normal ultrason dan bebek de kalp atışı da duyulmadı hep alttan muayene ile bakıldı aklında şüphe kalmasındansa baktırabilirdin

Hatusss birde eğer imkanın varsa başka doktora görün cihazı daha iyi olan bir doktora gidebilirsin

Hatusss alttan muayenede korkulacak hiçbişey yok keşke doktorunuzu dinleseydiniz burdaki bayanların çoğu alttan muayene olmuştur yani bende oldum çok şükür kanamam bile olmadı etrafınızı boşverin siz doktorunuzu dinleyin geç döllenme olabilir normalde gözükmesi lazım kendinizi korkutmayın üzülmeyin

Hatusss haftaya cumayı bekleyemem derseniz bugün ve ya yarın gidip baktırın isterseniz aklınızda soru işareti kalmasın 🤗

Hifask44 peki tecrübesi olan insanlardan bunları duymak insanın içini daha da rahatlatıyor çok tşk ederim🙂

esraizmirli çok tşkler Bilgi paylaşımı yaptığınız için ve bana korkulacak birşey olmadığına inandırdığınız için randevu güncelliyim bari 🥰🥰

Buseyvz tşkler eşimi çağırdım gideceğiz birazdan korkulacak birşeyin olmadığına inandırdığınız için çok saolun 🥰🥰🥰

Rica ederim ne demek inşaallah hayırlısıyla kesenizi görürsünüz dualarım sizinle 🤲🏻💜Hatusss

Hatusss böyle söyleyen cahiller doktordan iyi mi biliyor ? Doktor zararlı görse yapar mı alttan kontrol? Asla can yakmayan bir şey kalem gibi bir kamera giriyor alttan ve jel sürüyorlar hissetmiyorsunuz bile içinizdeki soru işaretleri gider kimseyi dinlemeyin siz 🙏🏻

Hatusss canm aynısını yaşadım hastaneden eve kadar ağladığımı bilirim ama sonuç çok şükür 21 haftalık olduk bile

Hifask44 yaaa 🥰🥰🥰 maşallah SüphanAllah 🥰🥰😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Darısı bana inşallah🥰🥰

Benim 5-6. Haftalarda alttan muayene ile kese de bebek de göründü. Bir zararını da görmedim çok şükür🤲🏻

Hatusss 5 haftalıklen kese görümdü 7 haftamdayın dün farklı bır doktora görünmek zorunda kaldım devlet hastanesinde karından baktı göremedi cünkü tam yatış pozisyonunda degildim alttan bakılan masada oldugum için alttan baktı kalp atısı var dedi sadece tabi benm içime sinmedi özele gittim cok rahat uzanır pozısyonda karından hem bebişleri gördük hem kalp atımlarını bende kiloluyum bu arada

Hatusss alttan ulturasonla bakılıyor Kocaman bişiy yada elini sokmuyır herkes herşeyi araştırıyor biliyor bunuda araştırıp öğrenebilesnz alttan muayene olmayı korkuyosanuz ya sezaryen olun ya gebe kalmayın bi ebe olarak bu tarz şeylere çok sinirlenyorum kusura bakmayn

Hatusss önemli olan beta hcg niz betanız 2000 nin üzerindeyse görünüyor kese

Sevimli96
                  Bir ebe olarak sinirlerinize hakim olup, bu tarz da birşeyler yazacağınıza, insanları bilgilendirebilirsiniz o halde, daha faydalı olursunuz 😊

Eylul58 hergün böyle onlarca kişiyle uğraşıyorum doğuma gelipte muayene ettrmeyen işimden bezdiren onlarca kişi Gerçkten güzel şeklde sorulan her soruya vaktim oldukça cevap veriyorum bende hem ebeym hem gebeyim ama kese görünmüyor demiş alttan muayene yaptrmadm demiş o zaman bekle dur karından görünene kadar herkes lafa gelince çok bilmiş oluyor madem gebesiniz bilinçli gebe olmayı davet ediyorum sizi burası güzel uygulama bilgi sahibi olun🙏

Hatusss geç dollenme olmadıysa görmesi gerekmekte. Birde beta hcg değerin 1000 üzeri olması gerekiyor ki kese görünsün beta hcg değerin nedir?