Hatusss yani geç döllenme değilse görünmesi gerekirdi alttan muayne de ben olmuştum ama bi zararı var mı yok mu bilmiyorum

Hatusss benimde 7 haftalıkken görünmemişti alttan bakıldı bebekte görüldü. Alttan muayene korkulucak zarar veren bişey değil zaten.

Biraz kiloluyum doktor karnındaki yağdan dolayı görünmüyor dedi canımı da sıktı zaten 😥
alttan muayene sonrası kanaman falan oldu mu acaba

Hatusss yeni gebeliklerde alttan bakılması çok normal ve hiç bir zararı da yok keşke baktırsaydınız benim de ordan olmuştu ilk muayenem görmüştük içiniz rahatlardı sizin de.

Buseyvz ya beni çok korkuttular kanaman açılıyor sakın alttan muayene olma falan diye😞 şimdi keseyi de göremedim içim de hiç Rahat değil

Hatusss sizi çok iyi anlıyorum insanlarımız ne yazıkki bilmeden konuşmayı çok seviyor ama nettende araştırabilirsiniz doktorlar da hiç bir zararının olmadığını söylüyor bebeğin olduğu yer ile bakılan yer birbirinden ayrı zaten, peki sizi ne zaman çağırdı bir dahaki sefere.

Buseyvz haftaya cumaya çağırdı tekrar ama dış gebelik falan diye korkuyorum o yüzden ne yapacağımı bilemedim sizLere sorup ona göre tekrar randevu güncellemeyi düşündüm😞

Hatusss canm alttan muayeneden neden korkasın ki zararlı birşey olsa zaten doktorun sana onu teklif etmez bile bende kiloluyum ve benim de belli bir aya kadar normal ultrason dan bebek de kalp atışı da duyulmadı hep alttan muayene ile bakıldı aklında şüphe kalmasındansa baktırabilirdin

Hatusss birde eğer imkanın varsa başka doktora görün cihazı daha iyi olan bir doktora gidebilirsin

Hatusss alttan muayenede korkulacak hiçbişey yok keşke doktorunuzu dinleseydiniz burdaki bayanların çoğu alttan muayene olmuştur yani bende oldum çok şükür kanamam bile olmadı etrafınızı boşverin siz doktorunuzu dinleyin geç döllenme olabilir normalde gözükmesi lazım kendinizi korkutmayın üzülmeyin

Hatusss haftaya cumayı bekleyemem derseniz bugün ve ya yarın gidip baktırın isterseniz aklınızda soru işareti kalmasın 🤗

Hifask44 peki tecrübesi olan insanlardan bunları duymak insanın içini daha da rahatlatıyor çok tşk ederim🙂

esraizmirli çok tşkler Bilgi paylaşımı yaptığınız için ve bana korkulacak birşey olmadığına inandırdığınız için randevu güncelliyim bari 🥰🥰

Buseyvz tşkler eşimi çağırdım gideceğiz birazdan korkulacak birşeyin olmadığına inandırdığınız için çok saolun 🥰🥰🥰

Rica ederim ne demek inşaallah hayırlısıyla kesenizi görürsünüz dualarım sizinle 🤲🏻💜Hatusss

Hatusss böyle söyleyen cahiller doktordan iyi mi biliyor ? Doktor zararlı görse yapar mı alttan kontrol? Asla can yakmayan bir şey kalem gibi bir kamera giriyor alttan ve jel sürüyorlar hissetmiyorsunuz bile içinizdeki soru işaretleri gider kimseyi dinlemeyin siz 🙏🏻

Hatusss canm aynısını yaşadım hastaneden eve kadar ağladığımı bilirim ama sonuç çok şükür 21 haftalık olduk bile

Hifask44 yaaa 🥰🥰🥰 maşallah SüphanAllah 🥰🥰😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Darısı bana inşallah🥰🥰

Benim 5-6. Haftalarda alttan muayene ile kese de bebek de göründü. Bir zararını da görmedim çok şükür🤲🏻