Kese görünmüyor
Hatusss alttan muayenede korkulacak hiçbişey yok keşke doktorunuzu dinleseydiniz burdaki bayanların çoğu alttan muayene olmuştur yani bende oldum çok şükür kanamam bile olmadı etrafınızı boşverin siz doktorunuzu dinleyin geç döllenme olabilir normalde gözükmesi lazım kendinizi korkutmayın üzülmeyin
esraizmirli çok tşkler Bilgi paylaşımı yaptığınız için ve bana korkulacak birşey olmadığına inandırdığınız için randevu güncelliyim bari 🥰🥰
Hatusss YouTube de dr Banu çiftçi var istersen dinle hiç korkma yani
Benim 5-6. Haftalarda alttan muayene ile kese de bebek de göründü. Bir zararını da görmedim çok şükür🤲🏻
Hatusss 5 haftalıklen kese görümdü 7 haftamdayın dün farklı bır doktora görünmek zorunda kaldım devlet hastanesinde karından baktı göremedi cünkü tam yatış pozisyonunda degildim alttan bakılan masada oldugum için alttan baktı kalp atısı var dedi sadece tabi benm içime sinmedi özele gittim cok rahat uzanır pozısyonda karından hem bebişleri gördük hem kalp atımlarını bende kiloluyum bu arada
Hatusss alttan ulturasonla bakılıyor Kocaman bişiy yada elini sokmuyır herkes herşeyi araştırıyor biliyor bunuda araştırıp öğrenebilesnz alttan muayene olmayı korkuyosanuz ya sezaryen olun ya gebe kalmayın bi ebe olarak bu tarz şeylere çok sinirlenyorum kusura bakmayn
Hatusss önemli olan beta hcg niz betanız 2000 nin üzerindeyse görünüyor kese