Hatusss 5 haftalıklen kese görümdü 7 haftamdayın dün farklı bır doktora görünmek zorunda kaldım devlet hastanesinde karından baktı göremedi cünkü tam yatış pozisyonunda degildim alttan bakılan masada oldugum için alttan baktı kalp atısı var dedi sadece tabi benm içime sinmedi özele gittim cok rahat uzanır pozısyonda karından hem bebişleri gördük hem kalp atımlarını bende kiloluyum bu arada

Hatusss alttan ulturasonla bakılıyor Kocaman bişiy yada elini sokmuyır herkes herşeyi araştırıyor biliyor bunuda araştırıp öğrenebilesnz alttan muayene olmayı korkuyosanuz ya sezaryen olun ya gebe kalmayın bi ebe olarak bu tarz şeylere çok sinirlenyorum kusura bakmayn

Hatusss önemli olan beta hcg niz betanız 2000 nin üzerindeyse görünüyor kese

Sevimli96
    Bir ebe olarak sinirlerinize hakim olup, bu tarz da birşeyler yazacağınıza, insanları bilgilendirebilirsiniz o halde, daha faydalı olursunuz 😊

Eylul58 hergün böyle onlarca kişiyle uğraşıyorum doğuma gelipte muayene ettrmeyen işimden bezdiren onlarca kişi Gerçkten güzel şeklde sorulan her soruya vaktim oldukça cevap veriyorum bende hem ebeym hem gebeyim ama kese görünmüyor demiş alttan muayene yaptrmadm demiş o zaman bekle dur karından görünene kadar herkes lafa gelince çok bilmiş oluyor madem gebesiniz bilinçli gebe olmayı davet ediyorum sizi burası güzel uygulama bilgi sahibi olun🙏

Hatusss geç dollenme olmadıysa görmesi gerekmekte. Birde beta hcg değerin 1000 üzeri olması gerekiyor ki kese görünsün beta hcg değerin nedir?

Hifask44 elbette olabilir o konuda bir bilgim yok veya arastirmadim ben sadece olabilecekleri söyledim ve sordum 🤗

Sevimli96 Bilgilenmek için yazdım bende zaten buraya bir ebe olarak Bilgi verebilir ters cevp vermeyebilirsiniz ya da hiç yorum yapmaya bilirsiniz….

Sevimli96 bilinçli gebe olabilmek için yazdım zaten bende buraya sorumdan rahatsız olduysan sinirlendiyseniz insanların moralini bozmayıp yorum yazmaya bilirsiniz.

Hatusss Bu beta da görünmesi mümkün değil alttan muayne bile olsa.

Mom046 3 Ekim de 531 di
            9 Ekim bugün 581 çıktı sağlıksız bir gebelik pazartesiye kadar bekleyelim dedi 😞

Hatusss Maalesef beta artışı onu gösteriyor Rabbim hayırlısını versin insallah şer gördüğümüzde var bir hayr söylemesi kolay ama işimiz ona emanet her zaman 😔

Mom046 aynen öyle hayırlısı inşallah rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin baya canım sıkıldı ama yapacak bişey yok gibi

Hatusss

Hatusss kiloyla çok ilgili bi durum değil. Kilolu değildim ama benim de ilk 2 muayenede bebek görünmedi. Vajinal bakıldığında göründü. Geç döllenme olduğu İçin böle bi sorun olmuş sonradan anladım. O yüzden hiç moralini bozma. Vajinal ultrasonda da bi sakınca olduğunu düşünmüyorum. Hiç vajinal ultrason ile kontrol edilip bu yüzden düşük yapan duymadım doğrusu o yüzden İçin rahat olsun bence ☺️

SSemraa1 sabah kan vermiştim beta düşük çıktı zaten sağlıksız bi gebelik dedi 2 gün için de düşük yapabilirsin dedi 3 Ekim de 531di bugün 581 çıktı pazartesi tekrar gel dedi

Hatusss hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Sevimli96
                      Ee her işin bir zorluğu vardır hakkını vermek de sizin işiniz bu konuda 😊 Eminim ki o kadar anlayışlı, bezmeyen, alttan kontrol ettirmiyor diye sinirlenmeyen, bir zararı olmadığını güzelce açıklayan ebeler vardır, Rabbim onlarla karşılaştırsın bizleri 😇