Ana kucağı
baby nest
küvet seti
yorgan
yastık
nevresim takımı
ağız silme mendili
emzik
banyo eldiveni
nohut battaniye

Mminnak kesinlikle iade edin. Canim sıkıldı o defoyu görünce. Bebegin kollari küçük olurda o kadar işkenceli giydirilmezki benim 2 parmagim bile sigmadi. Dikisler egri . Iki kol biribirinden farklı bizi bol biri uzun biri küçük bri büyük

ruyam51 ana kucagı battaniye pembe yokmuştj eşim sarı almış 2 adet de minnak patik aldı babası 🤗 sabah 7.30 da sıraya girdi 😎 ankarada kalabalıktı onun için eşimi gönderdim ben o adlı geldi 😊

1prensesgeliyor ben de almıştım hastane çıkışı Bi tane Bi defo yok benimkinde ama dediğiniz gibi bana da biraz dar gibi geldi sanki iki parmak giriyor dar mı ki gerçekten sıkar mi🤔🤭

Çok birşey almadık gibiydi kasada 450 lira diyince şok olduk iki tane lohusa gecelik aldım , 2 tane hastane çıkışı aldım 6 tane zıbınlardan aldım 2 tane üçlü çoraplardan aldım ,2 tane Müslin örtülerden aldım , nohut battaniye aldım anne bebek çanta aldım ama ev gelince beğenmedim iç hacmi dar geldi onu iade ettim sonra

Umitvar evett simdi dikkat ettim iyiki soylediniz bas parmagim kadar resmen

esengl_ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🥰🤲🏻

ruyam51 almayan kalmamıştır heralde 😅😅 sabah abım bimin önündeki kuyruğu görnce bu mıllet ne yapıyor böyle sabah sabah demiş bnde öğlen gttm adamcgz nerden bılsın 😆
            nevresm takımı , led ışık aldım akşm üstüde kayınvaldem yorgan aldı hepsinide beğendik içimize sindi❣️

• 666 bunu beğendi.

Kızlar kuytu mahallelere gidin bugün 5 tane bim gezdm akşam saat 7 gibi sakin bi bimde ürünlerin her birinden vardı. Oturduğum yer yoğun sitelerin olduğu bi yer diye bi şey bulamamıştım hemen bitmiş. Farklı bi mahallede buldum.

Arifcan16 o zaman iç rahatlığı ile kullanalım bende almıştım
            büyük geldi acaba kullanabilir mi DİE düşündüm

4 tane zıbın aldım 0-3 ile 3-6 ay arasında hiçbir fark yokmus eve gelince anladım 😀 100 sözcük, nohut battaniye , titreşimli oyuncak, kundak havlu aldım herkes güle güle kullansın bim cidden bombaydi bugün ☺️