ruyam51 Nohut battaniye 2 müslin bir askı bir paket ağız mendili nevresim takımı ikili zıbın. Burası ilçe burda sıra olmaz dedim 8:55 te gittim kapıda 15-16 kişi kuyruk vardı kapılar açılınca hunharca saldırdılar 😬 Hayatım da hiç yapmayacağım şeydi market kapısında kuyruk beklemek ilk defa deneyimledim ama son oldu daha da yapmam 😅

ruyam51 neyseki ilk gittiğimde buldum başka yere gitmeyi gözüm kesmiyodu 😁

TugBaris ben almıştım oğlum 3 aylık ve en az 5 6 defa yıkamışımdır hiç bilye olmadı yüksek dereceye atmamak lazım sadece

ruyam51 Türkiyede değilim diye önemsememiştim bile, annem gitmiş patik, çorap, müslin bez, yelek felan almış 😂

minnie123

Evrimo kolu bana göre de dar. Bende mi hastane çıkışını iade etsem acaba ? Bide ilk çocuğum olduğu için çocuğu sıkar mı sıkmaz mı bilemiyorum da

Hastane çıkışı patik ağız medili aldım. Badileri e bebek de bulurum diye almadım

9u 5.geçe girdiğim halde hiç birşey kalmamış nevresim takımı zıbın birtanede patik buldum zar-zor

muhendisanne1 valla aynen böyle oldu. Sürekli bime giden biri olsam bilirdim ne yaşayacağımı panter gibi atlardım bende😂😂ama en azından öğrenmiş oldum😂

ruyam51 Bende emzik aldım erkek mavi olan bide anne yanı babanyst yatağından mavi renk aldım

Benim Bebişin herşeyi hazır öyle yedekte olsun diye büyük zibinlardan aldım, ince yorgan ve nevresim takimi, ağız bezi, yelek, kalorifer çamaşır askısı, mama önlüğü aldım. Nohut battaniye e bebekten aldım 50 lira bimdeki çok kalitesizdi. Nevresimde ilk yikamadan sonra renk verecek gibi. Ucuz gibi geliyor ama kalitesine göre fiyatlar bı tek Zibinlar iyi

1235 aaa öyle mi bende bı kaç yerde. Aldım yıkayınca yumuşadı bu da öyle olur diye tahmin etmiştim

• 1235 bunu yanıtladı.