ruyam51 Nohut battaniye 2 müslin bir askı bir paket ağız mendili nevresim takımı ikili zıbın. Burası ilçe burda sıra olmaz dedim 8:55 te gittim kapıda 15-16 kişi kuyruk vardı kapılar açılınca hunharca saldırdılar 😬 Hayatım da hiç yapmayacağım şeydi market kapısında kuyruk beklemek ilk defa deneyimledim ama son oldu daha da yapmam 😅
KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
ruyam51 Türkiyede değilim diye önemsememiştim bile, annem gitmiş patik, çorap, müslin bez, yelek felan almış 😂
Anneyim6767 ana kucağını çoğu kişi begenmemis iade etmiş. Çokmu kalitesiz
Hastane çıkışı patik ağız medili aldım. Badileri e bebek de bulurum diye almadım
9u 5.geçe girdiğim halde hiç birşey kalmamış nevresim takımı zıbın birtanede patik buldum zar-zor
muhendisanne1 valla aynen böyle oldu. Sürekli bime giden biri olsam bilirdim ne yaşayacağımı panter gibi atlardım bende😂😂ama en azından öğrenmiş oldum😂
ruyam51 Bende emzik aldım erkek mavi olan bide anne yanı babanyst yatağından mavi renk aldım
Benim Bebişin herşeyi hazır öyle yedekte olsun diye büyük zibinlardan aldım, ince yorgan ve nevresim takimi, ağız bezi, yelek, kalorifer çamaşır askısı, mama önlüğü aldım. Nohut battaniye e bebekten aldım 50 lira bimdeki çok kalitesizdi. Nevresimde ilk yikamadan sonra renk verecek gibi. Ucuz gibi geliyor ama kalitesine göre fiyatlar bı tek Zibinlar iyi
Istemkar teşekkür ederim😊
emrahedaeslemfamily hastane çıkışından bende aldım da kolları çok çok dar geldi bana sizce nasıl giyebilir mi😊
mucizemucize17 haklısınız
1235 aaa öyle mi bende bı kaç yerde. Aldım yıkayınca yumuşadı bu da öyle olur diye tahmin etmiştim
ruyam51 bende babynest aldım sadece