Defnemm2019 ben gidip baktım canm 3 4 tanede vardı müslin ben beğenmedim sert ve yıkansa çeker küçülür daha sert olur ama fiyat önemli dersen bilemem

Ftma4 olur inşallah canım benim 5. yılım yeni oldu kafa fazla takma stresten olmuyor bide hangi şehirde yaşıyorsun canım

Ghkj benimkide ben gidip aldım eşimi ödeme yapmaya çağırdım 🤣walla aynı çarşamba pazarı gibiydi bim 🤪teyzenin biri almış müslin örtüyü soruyor kızım bu bebek işi dışında sence ne işe yarar alsam diye 🙄yav teyze dedim bırak hamileler gelip alsın havlu niyetine düşünüyorsan havlu al var işte dedim teyzeler çok fena walla 🤣

Istemkar benimde der gibi geldi ama snr biraz elimle baskı yaptım esniyor ayrıca ben e bebekte de bu sekılde ozellıkle gıdıp baktım

Küvet, citcitli bady, çorap, nohut battaniye ( oğlumda ihtiyaç yok diye içimde kalmıştı, buna nasip oldu) daha 12+4 ve cinsiyeti belli olmadığı için sarı tercih ettim. Bu kadar😊daha vaktim var gene gelir 😂

Zeleno o maşallah neler neler almışsın bim in açılışını mi yaptın 😁 bende gittim çok az kalmıştı güle güle kullan canım 😘

Bide benden 3 ay önce kız kardeşim doğum yapacak, ben dogurdugumda eltimin kiz erkek ikizleri 8 aylik olacak.onların cicilerine talibim. O yüzden abartmamaya çalışıyorum 😅

Anne2_ tesekkür ederim, sanırım tüm marketlere aynı kalitede geliyor sert bebegin cıldını acıtır aldıgınu değmez, saol

Istemkar evet gelir gelmez kurduk ben beğendim uygun fiyatlı olduğu için normal tabi çok aşırı kaliteli diyemem.Ama yeterli diye düşünüyorum 6 ay için 😊

Ftma4 ben tam 5 yıldır istedim olmadı. Allah verir , ilaç istemiyorum diyerek hastaneye de hiç gitmedim.artik yaş oldu 35 geçiyor diyerek tanıdık bir doktora gittim. Basit bir operasyon ile ilk ay hamile kaldım. He nasip bu güne mi tabiki evet.doktor operasyon vesile.. Rabbim en hayırlı zamanda en mükemmel mini kullarla bulustursun tüm anne babaları. İsteyenleri demiyorum çünkü olunca isteniyor, istemeli.. ki O(c.c) istemediği için olmaz yada istediği için olur… sevgiler..

esengl_ kayınvalıdem görümcem sağolsunlar ayrıca almışlar 🥰