Anne2_ tesekkür ederim, sanırım tüm marketlere aynı kalitede geliyor sert bebegin cıldını acıtır aldıgınu değmez, saol
KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
Ftma4 ben tam 5 yıldır istedim olmadı. Allah verir , ilaç istemiyorum diyerek hastaneye de hiç gitmedim.artik yaş oldu 35 geçiyor diyerek tanıdık bir doktora gittim. Basit bir operasyon ile ilk ay hamile kaldım. He nasip bu güne mi tabiki evet.doktor operasyon vesile.. Rabbim en hayırlı zamanda en mükemmel mini kullarla bulustursun tüm anne babaları. İsteyenleri demiyorum çünkü olunca isteniyor, istemeli.. ki O(c.c) istemediği için olmaz yada istediği için olur… sevgiler..
Esselma haha bende eşimle aynı senin durumdaydım bende fişi çerçeveleticem
Seviiiiiiii beğendik biz gayet güzel alınabilir 👍
ruyam51 bebek telsizi patik alt takım 😂
Cramel ayyy neler aldım neler
2 zıbın, 1 yelek, küvet, kova, maşrafa, biberon, emzik, battaniye, ağız mendili, müslin bez, banyo havlusu 🥰😍 sağlıcakla Kucağımıza alalım İnşallah 🤲
Hadibakalim canım bende aldımsüpermanlı olandan iade ettim kol ağzı o kadar dar ki iki parmağım bile zor girdi seninki iyi mi
Bende pempis pempis herseyden 2 şer tane aldim. 8 buçukta sıraya girdim. Sadece yataklardan almadim ve kuvetten almadim onun dışındakileri aldim. Hee bide lohusa pjemasini begenmedim yakasi çok açıktı geri biraktim. A101 e haftaya gelecek olanlardan uzun kolllu cıtcıtı alırım galiba.
Umitvar inanmazsin ben de mikili kız olani aldim eve geldim paketi actimki kollari defolu bi kolu kalin dikilmis bir kolu dar dikilmis iki kol birbirinden farkli oldugu gibi cok dar ve egri dikisliydi bu kadarda bariz bi defo olmadi. Kollaro çocuğun zor gecerdiya . Hemen iade ettim
Ana kucağı
baby nest
küvet seti
yorgan
yastık
nevresim takımı
ağız silme mendili
emzik
banyo eldiveni
nohut battaniye
Mminnak kesinlikle iade edin. Canim sıkıldı o defoyu görünce. Bebegin kollari küçük olurda o kadar işkenceli giydirilmezki benim 2 parmagim bile sigmadi. Dikisler egri . Iki kol biribirinden farklı bizi bol biri uzun biri küçük bri büyük
ruyam51 ana kucagı battaniye pembe yokmuştj eşim sarı almış 2 adet de minnak patik aldı babası 🤗 sabah 7.30 da sıraya girdi 😎 ankarada kalabalıktı onun için eşimi gönderdim ben o adlı geldi 😊
1prensesgeliyor ben de almıştım hastane çıkışı Bi tane Bi defo yok benimkinde ama dediğiniz gibi bana da biraz dar gibi geldi sanki iki parmak giriyor dar mı ki gerçekten sıkar mi🤔🤭
Çok birşey almadık gibiydi kasada 450 lira diyince şok olduk iki tane lohusa gecelik aldım , 2 tane hastane çıkışı aldım 6 tane zıbınlardan aldım 2 tane üçlü çoraplardan aldım ,2 tane Müslin örtülerden aldım , nohut battaniye aldım anne bebek çanta aldım ama ev gelince beğenmedim iç hacmi dar geldi onu iade ettim sonra